Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (33)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Kepsar dam

    En snygg och skön keps blir lätt en kär vän som får följa med nästan överallt. Den skyddar inte bara huvudet och ansiktet mot sol, den håller också håret på plats. Kepsen ger också lite lagom extra värme och skyddar till viss del mot både regn, vind och mygg. Hos oss hittar du allt från truckerkepsar, gubbkepsar och träningskepsar till varma kepsar i ull för vinterns alla äventyr. Upptäck hög kvalitet hos bland annat Patagonia, Carhartt, The North Face och Barbours kepsar.

    Keps för dam för friluftsliv

    Älskar du att vara ute i skog och mark? En keps är lätt att packa med sig och är ett bra komplement till solskydd och solglasögon. Många som fiskar uppskattar Patagonias kepsar – coola bästsäljare som passar till allt. Under sommarens vandring eller vandring i varmt klimat är en tunn keps skön som skydd mot solen, men en keps passar inte bara under den varmaste årstiden. En keps i ull med öronlappar, eller en keps fylld med dun, värmer som en mössa samtidigt som den skyddar mot sol – riktigt skönt när solen lyser starkt mot snön. För den som jagar finns jaktkepsar i olika modeller. Här finns orangea kepsar för ökad synlighet, modeller med kamouflagemönster och sköna kepsar med öronlappar för höst och tidig vår. Med en keps på huvudet har du också ett extra skydd för hårbotten mot mygg, men du bör förstås även skydda dig med myggnät & myggmedel.

    Keps för dam för sport & fritid

    Många bär keps till vardags, men det är också skönt att bära en keps till en mängd olika sporter och högpulsaktiviteter. En tunn träningskeps i luftig mesh passar bra för till exempel löpning, tennis, orientering, kanotpaddling, segling och golf – men även för lättviktsvandring i högre tempo.

    I vårt sortiment av kepsar för dam

    Om du köper en keps hos oss kan du vara säker på att funktion och kvalitet alltid kommer först, men visst är det roligt att ha en keps som man tycker är snygg. Hos oss hittar du ett brett utbud av kepsar för dam i en mängd olika mönster, material och färger. Här hittar du bland annat:

    • Snabbtorkande kepsar för svettiga högpulsaktiviteter och sommarvandringar
    • Mjuka kepsar i manchester för höstens alla promenader
    • Kepsar i vintage- och retrostil
    • Färger som svart, vit, blå, beige, grå, grön, gul marinblå, röd, rosa, vinröd och många fler
    Läs mer
    Filter
    136 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress