Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ulltröjor herr

    Det finns inget bättre än en ulltröja att ta på sig när man är lite frusen. Tröjor av ull är varma samtidigt som de andas och är naturligt värmereglerande. Dessutom motverkar de dålig lukt. Här hittar du snygga, sköna och funktionella tröjor för herr av fårull, lammull, merinoull och olika ull/syntetblandningar.

    Olika typer av ull

    Den ull som används oftast är ull från vuxna tamfår. Den är slitstark, värmer gott och är lite grövre än til exempel ull från lamm och merinofår. Den mjuka lammullen från den första klippningen av lammen och den fina ullen från de lurviga merinofåren används mycket till plagg som bärs närmast kroppen eftersom den inte kliar. Men även kashmirgetter, lamadjur, alpackor och andra djur kan ge oss ull med olika egenskaper och utseende. Vissa plagg i vårt sortiment innehåller både ull och syntet, vilket gör plagget mer slitstarkt. 

    Ullen i vårt sortiment

    Ullplaggen vi säljer är utvalda med stor hänsyn till natur och miljö. Det är en självklarhet för oss att djuren ska ha det bra och att plagget håller länge. Devold, Barbour, Fjällräven, Woolpower, Ivanhoe och Icebreaker är några av de varumärken du hittar hos oss. Alla har noga kontroll på material, tillverkning och kvalitet.

    Ta hand om din ulltröja

    Ull är självrenande och stöter bort dålig lukt. Ofta räcker det med att vädra ullplagget ordentligt. När det väl behöver tvättas, använd ett ulltvättmedel så behåller ullens sina fina egenskaper länge.

    Ulltröjan:

    • Värmer även när den blir blöt eller fuktig.
    • Är värmereglerande.
    • Reducerar dålig lukt.
    • Behöver sällan tvättas, men vädra den gärna.
    • Är miljövänlig.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress