Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Ullunderställ merinoull herr

    Merinoull är ett fantastiskt material att göra underställ av. Det är mjukt mot kroppen och fungerar värmereglerande. En underställströja i ull och ett par sköna långkalsonger i ull blir ett mångsidigt värmande lager som håller dig varm under många olika aktiviteter. Hos oss hittar du ullunderställ för herr i skön och funktionell merinoull från bland annat Icebreaker och Aclima.

    Ullunderställ herr för outdoor

    Våra mjuka och sköna underställ för herr värmer gott, men under intensiva aktiviteter som skidåkning, löpning och bergsklättring har de en annan effekt. Merinoullen är nämligen värmereglerande och andas, så att du inte känner dig blöt av svett under aktivitet eller kall av fukt när du tar en paus. Dessutom motverkar ull dålig lukt, vilket är en trevlig bonus på till exempel afterskin.

    Merinoull & ull från nordiska får

    Kanske har du varit med om ull som kliar? Då är det med all säkerhet ull med tjockare fibrer, som de från våra nordiska får. Ull med tjocka fibrer är bra att göra stickade tröjor av, men närmast kroppen är det skönare med ull som har tunnare fibrer. Merinoull har tunna fibrer och känns skön mot huden. Ullen som används i ullunderställ är av mjuk merinoull, ibland uppblandad med lite polyester för ökad hållbarhet.

    Fördelar med merinoull

    All merinoull i vårt sortiment är noga utvald för att möta de högt ställda krav på djurhållning som vi ställer och eftersom merinoull är ett förnybart naturmaterial så är det ett bra val ur miljösynpunkt. Att ull är självrenande och sällan behöver tvättas är en annan viktig aspekt. Det är inte bara bra för miljön, utan också bra för plånboken och för den som tycker att det är trist att tvätta.

    Tvätta ullunderställ

    Det räcker oftast att vädra ditt underställ eftersom ull på ett magiskt sätt renar sig självt, men ibland kan det ändå kännas som att en tvätt är ett måste. Se till att läsa noga på tvättrådet och följa det så håller ditt ullunderställ längre. För den som är van att tvätta ull vet att ulltvättmedel gör att ullen behåller alla sina goda egenskaper så det är en bra investering.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress