Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (20)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Västar herr

    Västen är ett skönt plagg som värmer gott där det är som viktigast och ger gott om svängrum för armarna. En tjock, varm, vadderad väst med fickor där allt viktigt får plats passar bra för både friluftsliv och vardag. Tunnare syntet- eller dunvästar värmer skönt under jackan eller utanpå en stickad tröja. En tunn dunväst tar nästan ingen plats i packningen och väger nästan ingenting, men ger gott om extra värme under lunchpausen på vandringen.

    Västar för herr för friluftsliv

    En tjockare väst med fickor är perfekt för friluftsaktiviteter som till exempel vandring, fiske, jakt och fågelskådning där man har nytta av att snabbt komma åt saker som kikare, kniv, karta och kompass. Bland våra jakt- & fiskevästar för herr hittar du många modeller i kamouflerade färger med smarta funktioner. Hos oss hittar du också både fluffiga riktigt varma västar från märken som Patagonia, men också mer dressade modeller från bland annat Barbour. En mellantjock väst i fin klassisk design uppskattas till exempel av alla som gillar ridning eller golf. Den mellantjocka västen är också perfekt för den som gillar att vara ute på långa promenader (kanske med hunden?) under höst och vår.

    Tunna västar för herr för arbete & vardag

    En tunn väst är ett praktiskt och mångsidigt plagg som gör det möjligt att variera din redan befintliga garderob. Använd din favoritjacka, kostym, kavaj eller rock till arbetet även sent in på hösten med en tunn dunväst under. Bland annat Fjällräven och The North Face har stilrena, tunna dunvästar som värmer gott trots att de inte syns under kostymen. Välj en diskret färg som svart, blå, beige eller brun och du kan matcha med allt. En väst i fleece, pile eller ull värmer också gott och fyller samma syfte, prova vad som passar dig bäst. En tunn väst i ull värmer gott, men andas bra. Till skillnad från bomull är ull luktreducerande och en ullväst behöver tvättas mycket sällan. Har du ett arbete med uniform? Då kanske en ull- fleece- eller dunväst får plats under?

    Västar för herr med reflex

    Vi är många som älskar att vara ute året runt och gärna cyklar eller springer även om det är mörkt. Se till att synas ordentligt! Bär alltid reflexväst i en synlig färg som till exempel gul, så att du syns både i ljus och mörker.

    Läs mer
    Filter
    51 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress