Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Tofflor herr

    Med ett par tofflor på fötterna håller du hela kroppen varm. Hos oss hittar du både duntofflor och ulltofflor i flera olika modeller att användas inomhus eller utomhus. Välj mellan Glerups tofflor i mjuk ull med gummisula som håller fötterna varma på kalla trägolv, Fjällrävens tofflor i dun som passar perfekt i tältet för den som gillar att tälta på vintern och mycket mer. Ett par tofflor är också en mycket uppskattad present.

    Tofflor för herr för friluftsliv

    Den som har vandrat på vintern eller under sen höst vet hur kallt det kan bli på kvällen innan man har hunnit krypa ner i sovsäcken. Att då kunna packa upp ett par tjocka, höga, riktigt varma tofflor i dun och dra på sig är riktig lyx. Ett par duntofflor har ofta inte en grov sula så det går inte att gå omkring med dem utomhus, men i gengäld är de otroligt mjuka och lätta att packa ihop. Ett par duntofflor tar nästan ingen plats och går lätt att ta med sig överallt. I vårt sortiment finns det också flera modeller med tjockare sula som det går att gå omkring med kortare sträckor. De är ofta fyllda med det lite tåligare materialet syntet.

    Varma, sköna tofflor för herr

    Många äldre hus har kallt på golvet och då är ett par tofflor en bra lösning på problemet. Ull värmer gott och ger släpper ut överskottsvärme på ett skönt sätt. Ull är dessutom självrenande och luktreducerande vilket är bra egenskaper när man gör tofflor. Ett tips om du vill tvätta eller rengöra dina tofflor är att dammsuga dem rena med en dammsugare. För grundligare rengöring är det viktigt att följa tvättrådet, det skiljer sig åt mellan modeller. För att inte halka på trägolven är det smart att välja en toffla med gummisula för bra grepp, men en toffla med sula i kalvskinn är också bra och slitstarkt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress