Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vinterstövlar herr

    Vintern är inte bara snö och kyla, den kan också innehålla en hel del slask. Ett par bra vinterstövlar ska hålla dig varm och torr i alla slags vinterväder oavsett om du är på en vinterexpedition eller går runt kvarteret med din hund. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av varma, lätta, sköna vinterstövlar från bland annat Polyver och Tretorn.

    Vinterstövlar för herr för friluftsliv, jakt & fiske

    För den som gärna är ute i skog och mark på vintern vet hur viktigt det är att vara rätt klädd på fötterna. Med ett par sköna, vädertåliga, slitstarka, fodrade vinterkängor håller du fötterna varma även när det är kallt, blött och blåsigt. Bland vinterkängorna i vårt sortiment finns modeller som passar bra som jaktstövlar under höst och vinter. Jaktkängor & jaktstövlar är smidiga och låter dig smyga tyst och har högt skaft som skyddar mot låga buskar. För den som gillar vinterfiske har vi gott om bra vinterstövlar som inte bara håller dig varm och torr, utan också ger bra grepp på isen.

    Vinterstövlar med bred läst

    För att ett par vinterstövlar ska hålla värmen på ett bra sätt bör det få plats minst ett, helst två eller tre, par tjocka ullstrumpor och det ska ändå finnas gott om plats att vicka på tårna. För den med breda fötter har vi extra breda vinterstövlar med bred läst. De har lite extra plats på bredden och ger det där lilla extra utrymmet som behövs för att den med breda fötter ska gå bekvämt och hålla värmen på ett bra sätt.

    Halkfria vinterstövlar för herr

    Det är inte roligt att halka och speciellt den som är lite äldre kan slå sig riktigt illa. Det allra bästa för att inte halka är att investera i ett par dubbade vinterkängor eller ett par vinterstövlar med dubbar. Då går du stadigt på de allra halkigaste underlagen och riskerar inte att belasta fel. Ett annat bra alternativ är att köpa till broddar som går lätt att ta på och av.

    Bland vinterstövlar för herr i vårt sortiment:

    • Halkfria vinterstövlar med dubbar
    • Bruna fodrade boots av skinn och läder
    • Modeller med dragkedja för lätt av- och påklädning
    • Vattentäta vinterkängor med Gore-Tex
    • Grov, hög sula för bra grepp
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress