Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skidpaket 10% rabatt

    Så fort snön börjar falla vill vi ut i skidspåret! För dig som behöver utrustning för turskidåkning erbjuder vi just nu 10% rabatt vid köp av pjäxor, skidor och bindning vid samma tillfälle. Välj bland stabila och sköna pjäxor från bland annat Lundhags, Crispi och Alfa som även passar för långfärdsskridskor. Komplettera med våra noggrant utvalda skidor från bland annat Åsnes, det finns många modeller att välja mellan. Några av pjäxorna passar endast till en av bindningarna som heter Xplore BC Offtrack. De pjäxorna känner du igen då de har piggar på utsidan av tåboxen. De traditionella turpjäxorna som även passar för våra långfärdsskridskor har inte de piggarna på sidan, utan bara en pinne längst fram på pjäxan. Bindningen Xplore BC Offtrack passar i sin tur till ett par av våra turskidor, Falketind 62 Xplore.

    Rabatten gäller de utvalda produkter du hittar på denna sida och syns automatiskt i kassan när du lagt en pjäxa, skida och bindning i varukorgen.

    Skidpaket på turskidor för vinteräventyret

    I vårt sortiment finns det skidor både för nybörjare och den mer erfarne. Det finns också turskidor som passar extra bra för jakt.

    För dig som söker stavar, skidryggsäck eller annan ytterligare utrustning har vi all vinterutrustning du behöver. Om du är mer av en skridskoåkare än en skidåkare får du inte missa att 10% rabatt gäller även vid köp av skridskopaket, d.v.s. köp av pjäxa och skridsko vid samma tillfälle.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress