Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (15)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Buffar & halsdukar

    Skydda din hals, nacke och haka med en varm halsduk eller buff. Hos oss hittar du varma, fina halsdukar och halsvärmare i mjuk ull som värmer gott på promenaden för både dam och herr. Här hittar du också smarta mångsidiga buffar för både vuxna, junior och barn som passar perfekt för vinterns alla aktiviteter.

    Buffar & halsdukar för friluftsliv

    En halsduk i ull värmer gott under kalla vinterdagar och skyddar mot kalla vindar. För den som sportar och utövar aktiviteter där man rör sig mycket är buffen ett bra alternativ eftersom den håller sig på plats. Det, i kombination med att den går lätt att alternera, gör buffen perfekt för aktiviteter som löpning och längdskidåkning. En buff får också plats under en hjälm och fungerar därför bra även för skridskoåkning och utförsåkning. En annan sak som är riktigt bra med buffen är att den inte tappas bort så lätt perfekt för aktiva barn som lätt blir varma och lägger av sig mössan någonstans. En buff går lätt att hasa ner så att den hänger löst runt halsen utan att värma så mycket, och så finns den där om barnet börjar frysa igen.

    Vad är en buff?

    En buff är som en tub gjort i ett följsamt material som till exempel ull, merino eller fleece. Tuben är som en halskrage som kan användas på många olika sätt och lätt varieras efter behov. Använd den som en halsvärmare, dra upp den över hakan eller ända upp över näsan – nästan som en balaclava. Eller bär den som en mössa, en bandana eller pannband. Buffen kan också användas till att sätta upp håret med och är dessutom en snygg accessoar. Möjligheterna är oändliga! Ordet ”buff” använder vi slarvigt om alla typer av buffar, eftersom det inte finns något riktigt bra annat ord. Men buff kommer egentligen från varumärket Buff som är vida kända världen över för sina högkvalitativa och snygga buffar.

    Buffar & halsdukar hos Naturkompaniet

    I vårt sortiment av buffar, halsdukar, bandanas och fuskpolos hittar du något för varje aktivitet. Här hittar du bland annat:

    • Stora, varma, generösa halsdukar i ull att svepa in sig i.
    • Mjuka halsvärmare i fleece.
    • Buffar, fuskpolos och halsvärmare för barn från bland annat Woolpower som sitter tryggt på plats och skyddar barnet från vind, kyla och snö innanför jackan.
    • Klassiska rutiga halsdukar, sjalar och scarfs från Barbour som matchar deras kollektioner.
    • Snygga bandanas och snusnäsdukar.
    • Många färger att välja mellan, bland annat: grön, gul, vit, vinröd.
    Läs mer
    Filter
    59 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress