Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (41)
    Hållbarhetsmärkningar
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Stickade tröjor

    En stickad tröja blir lätt ett favoritplagg och passar hela året runt. Bär den som ett mellanlager under höst och vinter, som yttre lager vid skogspromenaden eller dra den över klänningen en kylig sommarkväll. I vårt sortiment hittar du ett stort sortiment av stickade tröjor för både dam, herr och barn i många modeller, material, färger och mönster.

    Stickade tröjor för friluftsliv och vardag

    Den stickade tröjan får ofta följa med i väskan som reserv om det skulle bli kyligt, det är ett skönt mellanlager som är lätt att packa med sig. Låt den följa med när du ska fiska, vandra, jaga, paddla kanot, cykla till jobbet eller gå en promenad med hunden.

    Stickade klassiker

    Det finns många klassiker bland våra stickade tröjor. Tjocka, varma, fantastiskt sköna och snygga stickade ulltröjor i norsk design av ull från norska får är ett exempel på en tidlös tröja som älskas av många. Fjällrävens Övik Knit Sweater har länge varit en storfavorit bland våra stickade tröjor och har numera fått ett gäng koftor, polotröjor och mössor i samma fina mönster. Här har också fler färger dykt upp och numera syns både blått, beige, brun och flera färgglada modeller i Övik-Knitfamiljen. I vårt sortiment hittar du också fiskartröjor i klassiska mönster.

    Tvätta stickad tröja

    Vi får ofta frågor om hur man bäst tvättar sin stickade tröja, och här är det ofta materialet som har betydelse. Börja med att leta upp lappen med tvättråd, här ska det stå allt du behöver veta. Många stickade tröjor mår bra av att plantorka, det kan hända att de tappar formen lite om de får hänga på en galge. De stickade tröjor som är av gjorda av ull bör tvättas med ulltvättmedel, läs gärna mer om hur man gör i vår guide för att tvätta ull. Tänk på att om din tröja är gjord av ull går det ofta att vädra den istället för att tvätta den, ull är självrenande. Ett tips är att förvara dina stickade tröjor hopvikta i garderoben, de kan tappa formen efter att ha hängt på en galge en längre tid.

    Bland stickade tröjor & koftor i vårt sortiment

    • Randiga stickade tröjor från bland annat Patagonia
    • Naturmaterial som ull, merinoull och ullblandningar
    • Polokrage
    • Långa modeller
    • Exklusiva och coola stickade tröjor
    • Västar av ull
    • Koftor med dragkedja eller knappar
    • Stickade tröjor av anorakmodell
    • Kabelstickade tröjor
    • Stickade ponchos
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (41)
    Hållbarhetsmärkningar
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress