Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (4)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Träningströjor

    En bra träningströja kommer du att ha nytta av i många olika sammanhang. Det mjuka, snabbtorkande tyget och det sköna snittet passar för en mängd olika aktiviteter både utomhus och inomhus. Välj mellan figurnära, loose fit eller oversize för både dam och herr – kortärmade t-shirts och långärmade tröjor. Här hittar du ett brett utbud av träningströjor dam och träningströjor herr från bland annat The North Face, Patagonia, Norröna och Fjällräven.

    Träningströjor för träning, sport & friluftsliv

    Det finns många olika sorters träningströjor i en mängd olika snitt, färger och mönster. Gemensamt för dem är att de är så mjuka och stretchiga så att du lätt kan röra dina armar precis som du vill utan att något tar emot. En annan sak som alla träningströjor i vårt sortiment har är smarta material. Här hittar du material som är mjuk mot huden och släpper ut överskottsvärme på ett bra sätt. De är också snabbtorkande, och sköna även om du skulle bli svettig eller blöt. En träningströja passar förstås bra både på träningen och gymmet, men även under andra högpulsaktiviteter. Med en bra träningströja på kroppen kan du cykla, springa, gå raska promenader och annat som gör dig svettig.

    Träningströjor med dragkedja eller half zip

    Det är lätt att man klär på sig för mycket i början av ett träningspass eller en joggingrunda eftersom man har varit stilla. Genom att välja en träningströja med dragkedja (hel eller halv) kan du lätt anpassa hur mycket du vill ha öppet och på det sättet kyla ner dig när du blivit varm.

    Långärmade träningströjor

    Visst är det en smaksak om du vill ha lång ärm eller kort ärm på din tröja när du tränar eller utövar en sport, men det finns vissa tillfällen när en långärmad träningströja oftast är det bästa alternativet. En långärmad löpartröja i ull och nylon, till exempel, kan användas både som den är och under löparjackan. Det tunna, stretchiga tyget följer lätt med i dina rörelser och de långa ärmarna med tumhål kan dras ner och skydda dina händer om det skulle vara kyligt ute. Långa ärmar ger inte bara ett extra skydd mot kyla och vind, utan även mot sol. Genom att välja en träningströja med långa ärmar när du tränar, springer eller cyklar utomhus i soligt eller växlande väder skyddar du dina armar lite extra mot solens strålar.

    Träningströjor av ull

    Ull är kanske mest känt för att vara varmt, men det stämmer bara delvis. Ull är temperaturreglerande, vilket betyder att det värmer dig när det är kallt och kyler dig när det är varmt. Om du väljer en träningströja av ull eller ullblandning kommer du att hålla dig lagom och behagligt varm både när du är stilla och när aktivitetsnivån går upp. Våra träningströjor är gjorda av merinoull som inte kliar utan känns mjuk och skön mot kroppen. En annan sak som är fantastiskt med ull är at det är naturligt antibakteriellt. Det betyder att du kan hänga ut din träningströja på vädring under natten så känns den fräsch igen.

    Läs mer
    Filter
    34 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress