Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (16)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Outlet Friluftstrustning

    Naturkompaniet har sällan rea, men det händer att produkter säljs till ett billigare pris här i vår Outlet outdoor. Här på vår outlet med utrustning är det gott om chanser till att fynda hög kvalitet till lägre pris. Här hittar du friluftsutrustning från kända märken som Fjällräven, Primus, Black Diamond och Osprey för både dam, herr, junior och barn. Välj bland till exempel:

    Outlet utrustning för friluftsliv, camping & outdoor

    Den erfarne friluftsentusiasten vet hur viktigt det är att ha utrustning med sig som verkligen fungerar. En vandringsryggsäck ska sitta ergonomiskt och ge packningen rätt balans, men även ha smarta fickor och funktioner som gör det lättare att både packa och hitta. Att ha en slitstark ryggsäck som du hittar i är viktigt för helhetsupplevelsen. Att kunna lita på sin utrustning gör inte bara vandringen mer njutbar, det handlar också om din säkerhet. Om det blir sämre väder än väntat ska ditt friluftskök ändå fungera och vara lätt att använda, och ditt tält ska stå stadigt på marken när det blåser. Självklart är även våra nedsatta produkter av hög kvalitet så att du kan känna dig trygg på fjället eller i skogen på ditt nästa äventyr. Även den som gärna ger sig ut med husvagnen eller husbilen kommer att hitta bra saker här i vår outlet.

    Outlet utrustning för sport & aktiv fritid

    I vår outlet för friluftsutrustning hittar du inte bara vandringsryggsäckar, dagsryggsäckar och väskor för vandringar och resor. Här finns också gott om produkter att fynda för den som letar efter något till dagsvandringen eller efter något nytt till sitt intresse, till exempel den som fiskar, klättrar eller cyklar. Här finns också solglasögon, grillar, termosar och sovsäckar som passar bra för helgens utflykt. Den som gillar att träna kommer också kunna hitta många pärlor här eftersom det då och då dyker upp praktiska bagar och dufflar som passar bra för träningskläder. Här hittar du också bra vattenflaskor i både plast och metall som är smidiga att ta med sig till gymmet.

    Läs mer
    Filter
    59 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress