Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (5)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Outlet skor & kängor

    Söker du ett par riktigt bra skor eller kängor av hög kvalitet, men hoppas hitta dem lite billigare än till ordinarie pris? Då har du kommit rätt! Här hittar du skor, kängor, vandringskängor, löparskor, boots, gummistövlar och mycket mer till ett lägre pris för både dam, herr, junior och barn. Välj bland märkesskor från bland annat Viking, Tretorn, Hoka one one och Kavat.

    Se Outlet Kläder »
    Se Outlet Utrustning »

    Outlet skor & kängor för friluftsliv

    Ett par bra vandringskängor eller vandringsskor håller dig varm och torr i många säsonger och är en väl värd investering för den som gillar att vandra, jaga, fiska eller gå långa promenader i skogen året runt. Ett par vandringskängor av riktigt hög kvalitet kan kosta en slant, så det är absolut värt att titta igenom vårt sortiment här på outlet innan du slår till. Här hittar du också outlet sandaler & tofflor där både rejäla vandringssandaler och sköna tofflor dyker upp med jämna mellanrum. På outlet vinterkängor hittar du varma, fodrade vinterkängor med bra grepp till ett lägre pris.

    Outlet skor & kängor för sport & aktiv fritid

    Gillar du att gå snabbt och lätt? Kanske ägnar du dig åt löpning eller lättviktsvandring? Eller bara söker ett par skor som ger ordentlig stuns i steget? Här på vår outlet träningsskor hittar du gott om sköna löparskor och skor som passar för träning.

    Outlet skor & kängor för barn & junior

    De flesta barn leker gärna ute oavsett väder, och kanske änne hellre om det finns roliga vattenpölar eller massor av snö. Se till att leken inte avbryts i förtid och förse dina barn med ordentligt på fötterna. Här på vår outlet gummistövlar kan det till exempel ibland dyka upp riktiga guldkorn i härliga färger som blått, rött, gult, lila, grönt, vitt och rosa. Det är smart att välja en färg eller ett mönster som inte alla andra barn på förskolan har så att ditt barn lätt känner igen sina egna stövlar. Även lite äldre barn behöver bra skor och kängor. Att kunna kasta sig på snowracern utför pulkabacken eller bygga en stor snögrotta med kompisarna blir man nog aldrig för stor för. Utrusta din tonåring med snygga, vädertåliga kängor som både är sköna och slitstarka.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (5)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress