Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Ryggsäckar

    Ska du ut på din första vandring eller letar du efter en ny ryggsäck till cykelpendlingen? En riktigt bra ryggsäck kommer du att ha nytta av länge, men kan kosta en hel del pengar. Passa på att hitta en ryggsäck till ett billigare pris här på vår outlet. Här hittar du ett stort utbud riktigt bra ryggsäckar för både dam, herr och barn från tidigare säsonger.

    Ryggsäckar för friluftsliv på outlet

    Att kunna bära med sig kläder och utrustning på ett bra sätt är viktigt för helhetsupplevelsen när du är ute i skog och mark. Med en bra ryggsäck i lagom storlek kan du lätt bära med dig det du behöver. Vissa friluftsaktiviteter ställer specifika krav och du behöver en ryggsäck som är anpassad efter just den aktiviteten. Jaktryggsäckar, till exempel, behöver vara i färger som inte syns och ha material som inte låter när du går. Löparryggsäckar & vätskesystem behöver vara lätta och sitta tight mot kroppen. Skridskoryggsäckar och skidryggsäckar har också specialfunktioner, ibland viktiga även för din säkerhet. Här i vår outlet hittar du ett stort utbud både av ryggsäckar för specifika friluftsaktiviteter och mer ”vanliga” allroundryggsäckar som passar till mycket.

    Outlet ryggsäckar från kända märken

    Tack vare sin gedigna erfarenhet av vandring och friluftsliv är Fjällrävens ryggsäckar något alldeles extra och den som köper en ryggsäck från dem har en ryggsäck som håller i många år. Fjällräven är välkända för sina slitstarka och väl genomtänkta vandringsryggsäckar som sitter bra på ryggen och har många bra funktioner. Fjällräven erbjuder numera inte bara ryggsäckar, utan en hel rad fina väskor, midjeväskor, fodral, plånböcker och tillbehör. Här hittar du även regnskydd och andra tillbehör ryggsäckar.

    Läs mer
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress