Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Badskor

    Skydda dina fötter mot vassa stenar, koraller och sjöborrar – investera i ett par riktigt bra och halkfria badskor. Ett par badskor gör att du kan vara mer aktiv på stranden och i vattnet eftersom du inte behöver akta var du sätter fötterna lika mycket. Badskor skyddar även mot het sand som annars kan bränna fotsulorna, och ger ett bra solskydd på ovansidan av foten. Med ett par badskor får du också bättre grepp och halkar inte lika lätt på hala stenar. Hos oss hittar du flera bra modeller för både herr, dam och barn från bland annat Cressi.

    Badskor för vinterbad

    Är du också en av alla som älskar att vinterbada? Då vet du säkert mycket väl hur utsatta fötterna är. Med ett par badskor får du ett bra skydd mot vassa stenar både vid strandkanten och på botten, dessutom får du bättre grepp på den hala isen. Det bästa är att du kan använda precis samma badskor året om, de passar lika bra för vinterbad som för varma sommarbad och olika vattensporter.

    Badskor för friluftsliv & vattensport

    Badskorna i vårt sortiment är speciellt utvalda för att även passa till vattensporter och friluftsliv vid vatten. Tack vare att de sitter så bra på foten funkar de bra för både dykning, snorkling, kajakpaddling, simning och en mängd andra vattenaktiviteter. De är också sköna att gå med och ger bra grepp på en stenig strand.

    Badskor för barn

    För barn är badskor ibland nästan ett måste för säkerheten, det kan till exempel bli otroligt halt bredvid en pool vilket kan leda till allvarliga olyckor. Vi har valt ut några riktigt bra och sköna badskor med antihalk till vårt sortiment för barn som passar till allt och sitter riktigt bra på foten utan att trilla av. Tack vare att de sitter så bra på foten går de också bra att simma med och hindrar inte barnets lek.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress