Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Cykeltillbehör

    Se till att vara rätt rustad när du cyklar så blir det både lättare och roligare. I vårt sortiment av cykeltillbehör hittar du väl utvald cykelutrustning som cykellås, cykelpumpar, cykellampor, cykelhjälmar och annat som du behöver från kända märken som Fjällräven, Abus och Evoc.

    Cykeltillbehör för cykelpendling

    Att cykla till jobbet eller skolan ger mycket frihet och är en skön start på morgonen. Med rätt utrustning och kläder kan du cykla året runt och även hålla dina saker torra när det regnar. Hos oss hittar du gott om cykelutrustning och cykeltillbehör som passar perfekt för pendling. Här är några exempel:

    • Smidiga, säkra cykellås från välkända märken som Abus
    • Sköna, säkra cykelhjälmar. Välj mellan diskret svarta eller signalfärger som gult för att vara extra synlig i trafiken.
    • Cykelpumpar i olika storlekar. Allt från stora, robusta golvpumpar att ha hemma i garaget till små pumpar som lätt får plats att fästas på ramen eller lägga i cykelväskan.
    • Små cykelväskor för värdesaker och det som du behöver ha nära till hands. Smart förvaring för exempel nycklar, mobil, mediciner och solglasögon.
    • Vattentäta större cykelväskor om du behöver ha mycket saker med dig.
    • Cykelväskor som passar både att fästa på cykeln och att slänga över axeln för allt du behöver ha med dig på jobbet.
    • Cykellysen och cykellampor & reflexer
    • Kanske behöver du kunna lasta något som behöver vara lätt att ta av och på ofta? Hos oss hittar du olika modeller av pakethållare att fästa fram på styret.

    Tips: se även våra vattentäta ryggsäckar och cykelkläder

    Cykeltillbehör för cykelsemestern

    Ta med familjen eller bästa kompisen på semester på cykel. Se till att packa smart så att du lätt får med dig allt ni behöver. I vårt sortiment hittar du allt från stora väskor att fästa på pakethållaren till små väskor att fästa på ramen för allt smått som du vill ha nära till hands. Det är smart att utnyttja hela cykeln när du packar. Här hittar du väskor som göt det möjligt att utnyttja utrymmen som till exempel under sadeln eller på styret.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress