Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Powerbanks, solcellsladdare & batterier

    På den här sidan hittar du allt för att hålla din utrustning laddad, klar och redo i alla lägen när du är på resa eller ute på äventyr. Förbered dig med powerbanks och batterier till de enheter du kommer att behöva använda ute i det fria, men se också till att vara förberedd om det skulle bli elavbrott hemma. Vid ett elavbrott i hemmet är det guld värt att ha ett lager batterier och powerbanks i kombination med ficklampor, vevradio & mobiltillbehör och lampor & lyktor för att kunna hålla liv i den el & kommunikation som behövs.

    Powerbanks för friluftsliv

    Att ha med en powerbank i ryggsäcken hör nog till standardutrustningen för de flesta och hos oss hittar du kraftfulla, kompakta och stryktåliga powerbanks som laddar din mobil flera gånger om. Bland våra powerbanks hittar du:

    • Smarta upphängningskrokar
    • Modeller med inbyggd ficklampa
    • Vattentåliga powerbanks
    • Små smidiga powerbanks som är lätta att ta med överallt
    • Stora riktigt kraftfulla powerbanks med en vikt på över 5 kg för campingen, segelbåten, sommarstugan eller baslägret
    • Stora powerbanks för den som, likt fotografen eller musikern, behöver ta med sig sin utrustning till platser utan el

    Solcellsladdare för camping & friluftsliv

    Visste du att det finns smarta sätt att ladda med solceller? För den som är ute på längre turer där en powerbank inte räcker till kan solceller vara ett smart alternativ. Vik ut solpanelen och låt den ladda din mobil, powerbank eller drönare medan du själv tar en paus på vandringen. Är det molnigt? Ingen fara, solpanelen fungerar även när det är mulet. Förutom de små lätta solcellspanelerna säljer vi även stora solcellspaneler som är perfekta för den som ska ut och campa, fiska (ja, det finns vattentäta modeller!), paddla kanot eller åka ut med husbilen. Otroligt smart, och miljövänligt. Man behöver inte vara expert på prepping för att gilla ett bra upplägg!

    Powerbanks med solceller

    Ett bra sätt att vara förberedd på det mesta är att ha med sig både powerbanks och solceller. Då kan du ladda upp dina powerbanks när solen skiner och du blir ännu mer flexibel. Hos oss hittar du flera modeller av solceller och powerbanks som är lätta att ha med sig.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress