Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet - kläder & utrustning »

    Ficklampor

    Den som ofta och gärna är ute i naturen när det är mörkt bör ha en bra ficklampa. En pannlampa fungerar bra när man ska sätta upp tältet i mörker eller om man vill ut och springa när det är mörkt, men en ficklampa ger större kontroll och är i många fall det bättre alternativet. En ficklampa är inte bara användbar i skogen, den fyller också en viktig funktion i hemmet. Om det är strömavbrott, till exempel, kan du behöva en ficklampa för att leta upp stearinljus eller lykta och tändstickor. Hos oss hittar du många olika modeller av ficklampor, med olika styrka och i olika storlekar.

    Ficklampor för friluftsliv & outdoor

    Polisens och militärens krav på ficklampan är enorma. Men lika höga krav ställs av cyklister, vandrare, backpackers, bergsbestigare, trailrunners och löpare. Alla vill ha en tålig och energisnål ficklampa som går att lita på. En bra ficklampa bör kunna ge ett starkt ljus och samtidigt använda batterierna sparsamt. Den ska också vara tålig mot yttre påverkan som vibrationer, fukt och smuts. För den som ofta är ute när det är regn, kan det vara bra att välja en vattentät eller vattentålig ficklampa.

    Ficklamporna hos Naturkompaniet

    Vi lägger stor vikt vid att ficklamporna i vårt sortiment ska hålla en hög kvalitet. De ska vara slittåliga, energisnåla, säkra, praktiska och på ett bra sätt fylla sin funktion. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ficklampor där varje ficklampa är den bästa ficklampan för respektive användningsområde. Om du vill köpa en ficklampa har vi både mindre ficklampor med en förhållandevis låg ljusstyrka på cirka 100 lumen, men även kraftfullare lampor med upp till 6 000 lumen. I vårt sortiment hittar du till exempel små ficklampor för nyckelhållare, som är idealiska för att söka efter föremål i mörkret i vardagen. Här finns också större ficklampor där man kan ställa in olika ljusstyrkor. Här finns funktioner som LED, Xtreme LED, blinkfunktion, stroboskoplägen och uppladdningsbara batterier. I det breda utbudet ingår även lampor som med praktiska klämmor och fästen kan fästas på andra föremål, för att till exempel belysa en väg.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress