Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    Maxlängd på användare / cm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Sittunderlag & filtar

    Skruva upp termosen, häll upp doftande varmt kaffe, sätt dig skönt på ett sittunderlag eller filt anpassade för friluftsliv och njut en liten stund. Oavsett om det är under jakt, svampplockning, fiske eller picknick så har vi sittunderlag och filtar så att du kan få en skön paus. Bland våra sittunderlag hittar du klassiska sittunderlag, hopvikbara och uppblåsbara modeller från märken som Fjällräven och Sea to Summit. Välj ett i en härlig färg eller i camouflage. 

    Sittunderlag vikbart, tjockt, i renskinn & olika material

    De klassiska sittunderlagen i cellplast är tåliga, lätta och går lätt att ta med i packningen. De följer med i Kånken och Kånken mini, men finns också att köpa lösa. Det finns även de som är praktiskt vikbara, samt de som är tjockare och även tunnare. För den som vill prova något annat är ull ett härligt förnybart material som passar bra till sittunderlag. Woolpower tillverkar sittunderlag i tovad ull där all ull är ull som blivit över i tillverkningen av deras andra produkter. Ett annat värmande naturmaterial är skinn och hos oss hittar du renskinn i olika storlekar som kan användas både som sittunderlag och som en liten filt.

    Filtar i ull

    En varm ullfilt att svepa in sig i vid lägerelden eller på bryggan under stjärnorna en sommarnatt, det kan inte bli mysigare. Få produkter har så många användningsområden som en ullfilt. Använd den till picknicen, i pulkabacken, på utflykten, till hunden, i bilen eller som ett extra isolerande lager när du dricker kaffe på uteplatsen en höstkväll. Vi har många smidiga, mjuka och sköna ullfiltar i vårt sortiment. Hur tvättar man sin ullfilt? Ull mår bäst av att inte tvättas så ofta, och ska inte tvättas i tvättmaskin. Ull är självrenande och genom att skaka och vädra kommer man långt. Om du behöver tvätta din ullfilt, läs noga på tvättrådet och använd ett ulltvättmedel.

    Filtar för picnic

    Förutom ullfiltar har vi ett utbud av tunna, lätta picknickfiltar som är lätta att ta med när du planerar en lunch utomhus. De är gjorda i tålig nylon med ripstop och är ett bra skydd mot väta och smuts. Perfekt att duka upp en utomhuslunch på, låta familjen sitta på när de ska se storasyster spela fotbollsmatch, för kompisgänget på stranden, eller till musikfestivalen. Lätt att ta med!

    Klicka här om du är på jakt efter en räddningsfilt.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (3)
    Maxlängd på användare / cm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress