Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter

    Resväskor

    Semestern är planerad, biljetterna är bokade och förväntan är stor. Se till att ditt bagage är packat på ett bra sätt och kommer fram säkert till slutdestinationen. Hos oss hittar du ett brett utbud både av stora resväskor för dig som ska vara borta länge och mindre resväskor som fungerar som handbagage på flyget. Osäker på vilka mått som gäller för handbagage? Spana in vår guide om handbagage mått.

    Resväskor med hjul

    För dig med tung packning, eller som ska transportera din väska långt på plant underlag, kan en väska med hjul spara på ryggen. En rullväska gör det snabbt och lätt att ta sig från bagagebandet till transferbussen och du kan lätt fästa en handväska eller extra tröja på det utdragbara handtaget. Det hårda skalet skyddar din packning under resan. Upptäck alla smarta fack och fickor på insidan av våra rullväskor, praktiskt för att hålla småsaker på plats.

    Resväska som handbagage

    För den som ofta reser med flyg vet hur viktigt det är att ha ett handbagage, cabin carry on, med mått som gör att den kan tas ombord. Även om vissa flygbolags specifikationer och gränsvärden skiljer sig åt så finns det vissa riktlinjer som man bör tänka på när man söker efter en resväska att ha som handbagage. Ett handbagage, inklusive alla kanter, handtag, sidofack och hållare, bör inte vara inte större än 55 cm x 35 cm x 20 cm. De olika flygbolagen anger en maximal vikt på mellan 5 kg och 12 kg, men det är säkrast att kontrollera både mått och vikt med det aktuella flygbolaget.

    Resväskor som passar till allt – duffel bags

    Att hitta en väska som går att använda till flera saker låter kanske omöjligt, men det är det inte. En duffel bag, till exempel, är otroligt mångsidig. Det slittåliga materialet gör det möjligt att använda den till expeditioner, men den är ändå så lätt att den blir det naturliga valet som träningsväska till träningen. Många duffelväskor har remmar så att du kan bära den på ryggen, skönt för den som önskar ha händerna fria. En färgglad duffel bag känns lätt igen bland andras väskor på campingen, kanotturen eller fiskeutflykten – välj en vattentät variant så kan du vara säker på att ha ett torrt ombyte redo om du skulle överraskas av regn eller om det kommer in vatten i kanoten. Vi är till exempel stolta återförsäljare av den klassiska duffelväskan från The North Face duffelväskor – en riktig slitvarg i snygg design som du snabbt undrar hur du klarade dig utan. Duffelväskorna i vårt sortiment finns i många olika storlekar och material, välj en mindre till träningen och en större till resan. Ett tips är att köpa en extra stor duffelbag till campingresan som fungerar som extra förvaring i bilen.

    Vilken resväska är lättast?

    I vårt sortiment av resväskor hittar du många lätta och tåliga modeller i aluminium. Men ännu viktigare än att själva resväskan är lätt, är att den är lätt att bära med sig. Tänk noga efter hur du ska bära din resväska. Om du ska bära den långt kan det vara bra att välja en resväska med hjul så att du lätt kan rulla den efter dig, eller en duffelbag som går att bära på ryggen som en ryggsäck. Bland Fjällräven resväskor, till exempel, hittar du flera fina modeller i bomull och bomullsblandningar.

    Läs mer
    Filter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress