Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Trangia

    Trangia är kända världen över för sina slittåliga, smarta och lättanvända friluftskök. Tillverkningen kännetecknas av kvalitetstänkande genom hela processen, från materialval till funktion. Här har erfarenhet och kompetens förvärvats sedan starten 1925. Trangiaköket har sedan många år varit ett naturligt val av friluftskök och hos Naturkompaniet hittar du ett brett utbud av Trangias stormkök, gasolbrännare och minikök.

    Trangia spritkök för alla väder

    De genialiskt designade köken har tillverkats i Trångsviken, Sverige, sedan 1950-talet. Närheten till fjällvärlden med praktiska tester, i kombination med modern teknik och design i ständig utveckling, gör att Trangia kan erbjuda ett brett sortiment av pålitliga kvalitetskök. Trangiaköket är och förblir originalet: ett lätt, enkelt, snabbt och framför allt pålitligt friluftskök. I alla väder!

    Trangia & hållbarhet

    Den som köper ett kök från Trangia har ett kök som håller i mer än en livstid och blir en fin vän på många äventyr i flera generationer. Aluminiumet som Trangia använder kommer från europeiska tillverkare och över 50% är återvunnet. Om något skulle tappas bort eller gå sönder så finns det reservdelar att köpa, och när köket är helt utslitet går aluminiumet att återvinna.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress