Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (9)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Utrustning för svamp- & bärplockning

    Är det första gången du ska plocka svamp, blåbär eller lingon? Eller har du kanske plockat många gånger förut men är sugen på att uppdatera din utrustning? Här på Naturkompaniet finns allt du behöver oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren plockare, här är några tips:

    Kniv. En bra svampkniv gör svampplockandet både lättare och roligare. Dessutom blir det lättare att rensa svampen efteråt om du gör grovjobbet på plats. Hos oss hittar du de allra bästa svampknivarna, en perfekt present till dig själv eller någon annan som du gillar.

    Svampkorg. Visst går det bra med en plastpåse, men svampen håller sig finare i en korg. Hos oss finns det smarta ihopfällbara korgar som är lätta att ta med i ryggsäcken redo att snabbt monteras ihop när kantarellerna breder ut sig framför dig.

    Bärplockare. Fusk, tycker vissa, men det går väldigt mycket fortare att plocka blåbär och lingon med en bärplockare. I vårt sortiment finns smidiga, lätta, ihopfällbara modeller som är lätta att ta med.

    Mattork. Ta din svampplockning och din matlagning till en ny nivå genom att köpa en mattork (eller matugn som det också kallas). Då kan du lätt torka svamp så att den håller länge.

    Läs mer
    Filter
    59 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress