Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vantar dam

    Det finns verkligen en vante för varje tillfälle. Behöver du varma tumvantar eller stickade fingervantar, ska de vara tillverkade av ull eller skinn? Ibland är man frusen, ibland behöver man bara lite skydd från vinden. Är du riktigt frusen vill vi slå ett slag för liners i mjuk merinoull, som kompletterar tunna vantar för extra komfort och värme.

    Gemensamt för våra vantar för dam, oavsett vilken du väljer, är att de är tillverkade av hållbara material, med funktion och användarvänlighet i fokus. De smarta materialen ser till att dina händer kommer att hållas behagligt varma, oavsett friluftsaktivitet.

    Brett sortiment av vantar för dam

    I vårt sortiment av vantar för dam har vi samlat många olika modeller, i många olika material och färger, med eller utan mönster. För vandring har vi till exempel slittåliga vantar av getskinn och syntet, med mjuk värmande fleece på insidan. Här finns också en kombination av halvfingerhandskar och tumhandskar i form av fiskehandskar, som passar utmärkt för kyliga fiskedagar när man snabbt vill kunna fälla bort vanten över fingrarna för att exempelvis byta fluga. Och söker du ett par riktigt lätta tumvantar som ändå är värmande, då finns det sådana Black Diamond.

    Våra varumärken för vantar till dam

    Handledsvärmare ett alternativ till vantar

    Men ibland blir även de tunnaste vantarna för varma; då kan ett par handledsvärmare göra susen. Faktum är att pulsådern vid handleden “släpper iväg” mycket värme från kroppen och därmed hjälper ett par handledsvärmare att hålla hela kroppen varmare. Fingrarna blir fria och du som arbetar mycket framför datorn får med handledsvärmare ett skönt stöd för handen. Vi har flera olika varianter att välja mellan, kortare modeller som längre, med eller utan tumhål. Merinoull, fleece och slitstark syntet är exempel på material som gör våra handledsvärmare riktigt sköna att bära.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress