Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Klädvård & tillbehör dam

    Lagningslappar, impregnering, miljövänligt tvättmedel och reparationstillbehör. Med smarta tillbehör för klädvård håller dina friluftskläder längre. Nedan sortiment består av tillbehör som till stor del är tillverkat av hållbara material och ingredienser. Vi är särskilt glada över att kunna erbjuda skonsamma, svensktillverkade och miljövänliga tvättmedel som uppfyller våra kriterier för att kunna märkas med “Ett grönare val”.

    Miljövänligt tvättmedel

    Med tvättmedel som är tillverkat av miljövänliga material och förnyelsebara råvaror kan du med gott samvete använda det både hemma och under resan. Eftersom tvättmedlet inte innehåller några skadliga kemikalier så bidrar det till att dina friluftskläder bibehåller sina vattenavvisande egenskaper betydligt längre.

    Använd Guppyfriend tvättpåse för miljöns skull

    Ett ytterligare bra val vid maskintvätt är att använda sig av Guppyfriend tvättpåse i kombination med ett miljövänligt tvättmedel. Den skyddar dina fleece- och funktionskläder vid tvätt och ser till att mikroplaster från syntetiska plagg inte kommer ut i vattnet. Dessutom bidrar Guppyfriend till att livslängden på plaggen blir längre, en särskilt god egenskap för känsliga ullplagg.

    Laga trasiga dragkedjor på mindre än 1 minut

    Har du hört talas om ZlideOn? Det är extra löpare för blixtlås, som innebär att trasiga dragkedjor kan bytas ut mot nya på mindre än en minut. Därmed slipper du göra dig av med kläder eller väskor enbart på grund av en trasig dragkedja. ZlideOns löpare finns i olika storlekar och är ett smidigt tillbehör att alltid ha redo i packningen.

    Klädvård som är skonsam mot naturen

    Du kanske har noterat att många av våra produkter är markerade med symbolen “Ett grönare val”? Det är Naturkompaniets eget initiativ som hjälper dig som kund att hitta våra miljövänligaste produkter. Du kan läsa mer om “Ett grönare val” här.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress