Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Softshelljackor herr

    För den som letar efter en lätt, mjuk och följsam jacka som samtidigt skyddar mot vind och lättare regn är softshelljackan ett bra val. Hos oss hittar du riktigt bra softshelljackor från bland annat The North Face och Fjällräven.

    Softshelljackor herr för friluftsliv & aktiv fritid

    Tack att softshelljackan är så skön, vädertålig, har bra andningsförmåga, värmer lite lagom mycket och är slitstark blir det en jacka som får följa med överallt. Softshelljackan kommer allra mest till sin rätt när det kommer till aktiviteter där det är viktigt att kunna röra sig obehindrat som till exempel löpning, golf, vandring, klättring, skidåkning, cykling och kanotpaddling. Det mjuka materialet och den genomtänkta skärningen ser till att armarna kan röra sig fritt och lätt. Vissa modeller är fodrade med fleece för extra värme.

    Vad skiljer softshelljackan från en regnjacka eller skaljacka?

    Det är inte alltid helt enkelt att skilja en softshelljacka från en regn- eller skaljacka, men det finns några tydliga egenskaper som skiljer dem åt. En skaljacka är vattentät, eller i alla fall vattenavvisande, lätt och smidig. Det är en perfekt jacka att ha utanpå ett värmande mellanlager som till exempel en fleecetröja eller stickad tröja. Skaljackan är lätt och tar nästan ingen plats alls i packningen. En regnjacka är styvare än en skaljacka och är alltid vattentät. Hos oss hittar du inte bara många olika modeller av softshelljackor, utan även ett brett sortiment av både regnjackor herr och skaljackor herr. En regnjacka skyddar dig effektivt mot regn även om det öser ner, men den andas inte lika bra som en skaljacka eller softshelljacka. En softhelljacka andas bra och är därför ett bra köp för den som utövar pulshöjande aktiviteter där det finns risk att man svettas, men skyddar inte lika bra mot regn även om den står emot vind och lättare regnstänk. Softshelljackan kan användas som ytterlager, men passar också bra som mellanlager.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress