Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sandaler herr

    Att sandaler har varit populära i tusentals år är inte svårt att förstå. Att få lufta fötterna i sköna sandaler när temperaturen tillåter är en svårslagen känsla! Vi har sandaler till herr för alla tillfällen om du så går på vandring, tar en promenad i city eller cykelpendlar till jobbet. Hos oss hittar du väl utvalda kvalitetsmärken som Kavat, Keen, Teva och Birkenstock.

    Sandaler för herr för vandring & friluftsliv

    Ska du ut och vandra på sommaren eller i ett land med varmt klimat? Härligt! Se till att du har rätt sandaler på fötterna så blir det lättare att gå. Med slitstarka, vattentåliga och fotriktiga vandringssandaler får du bra grepp mot underlaget och stötdämpningen gör varje steg skonsamt mot knän och rygg. Vissa av våra vandringssandaler har en förstärkt och täckt tå, vilket skyddar dina tår mot vassa stenar och ris under trekkingen. Flera av våra mest populära vandringssandaler är av märket Keen och är kända för att vara otroligt sköna. Keens vandringssandaler är inte bara sköna att gå i, de är också otroligt lätta att ta av och på.

    Sandaler för breda fötter

    Vi vet att det är många som har breda fötter och som kan ha svårt att hitta sköna sandaler som sitter bra på foten, därför har vi lagt ner extra mycket omsorg i att hitta fina fotvänliga sandaler för herr med bred läst.

    Sandaler som arbetsskor

    I många arbeten används sandaler inomhus som arbetsskor. De sandalerna bör vara lätta att ta av och på, gärna vara av modellen slip-in och ha en skön mjuk stötdämpande sula. Den som använder sandaler i sitt arbete har dem ofta många timmar i sträck och bör därför se till att välja en riktigt ergonomisk modell. Välj gärna ett par lätta sandaler eller tofflor herr som passar att ha inne, kanske hittar du dina favoriter bland Birkenstock sandaler.

    Sandaler för herr hos Naturkompaniet

    • Hos oss hittar du inte bara praktiska arbetssandaler och fotriktiga vandringssandaler, här finns också många andra sandaler att välja mellan. Här finns bland annat:
    • Coola designade sommarsandaler och flip flops, fina till sommarens fester och strandhäng.
    • Sandaler av läder och skinn för vardag, välj mellan bruna och svarta.
    • Sandaler med kardborreband som är extra lätta att stänga, perfekt för den som är äldre och har svårt att röra sig eller för den som alltid har lite bråttom iväg.
    • Praktiska sandaler av plast.

     Tips! Letar du efter sandaler för bad? Se våra badskor.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress