Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Truckerkepsar

    Vi är många som gillar truckerkepsar och det är inte konstigt. De skyddar inte bara mot solen utan håller också håret på plats. Dessutom ger nätet baktill skön ventilation.

    Truckerkepsen – en mångsidig keps

    Precis som namnet ”truckerkeps” antyder var det från början lastbilschaufförer som använde just den här typen av keps, men så är det förstås inte längre. Truckerkepsen uppskattas av alla åldrar och inom många sport- och friluftsaktiviteter som till exempel fiske, jakt, löpning, tennis, golf, vandring och mycket mer. Ja, förutom till vardags förstås!

    Vad är en truckerkeps?

    Truckerkepsen kännetecknas förutom av den typiska formen av att den oftast har nät baktill och på sidorna som släpper igenom luft, vilket gör att den inte är lika varm som många andra kepsar. Oftast har truckerkepsar en aningen böjd skärm, men modeller med rak skärm finns också. Knäppningen bak är i plast och går att ställa in i olika storlekar. Många truckerkepsar har ett budskap, en logga eller ett snyggt mönster fram.

    Varför heter det truckerkeps?

    Under 70- och 80-talet delade olika fordonstillverkare (och andra som ville att deras företag skulle synas) i USA ut kepsar med reklam på till lastbilschaufförer i hopp om ökad försäljning. Kepsarna spreds och kom att bli uppskattade av många fler än av lastbilschaufförer.

    Bland våra truckerkepsar hittar du

    • Ett stort utbud av truckerkepsar för både vuxna och barn
    • Kända märken som Patagonia, Fjällräven och Stetson
    • Modeller med inbyggt svettband
    • Återvunna material
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress