Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vårdmedel & reparation

    Både för vår miljö och för ekonomin är det bra om kläderna håller länge. Om man lär sig vårda & reparera kläder, skor och utrustning på rätt sätt kan de ibland gå i arv och användas i flera generationer. På den här sidan har vi samlat smarta produkter som skyddar, vårdar och impregnerar dina kläder, skor och friluftsutrustning så att du kan använda dem en lång tid framöver.

    Förläng livslängden på dina kläder

    Ett enkelt sätt att ta hand om dina skalkläder är att använda impregneringsspray. Genom att tvätta & impregnera skalkläder skyddas dina plagg mot väta, smuts och olja, och slits inte ut lika snabbt. Dagens impregneringsprodukter skyddar bra utan att påverka ventilationsförmågan. Vi har olika slags impregnering för olika ändamål. Beroende på vad du vill impregnera, exempelvis tält, skor eller kläder så finns det skräddarsydda produkter för det. Förutom impregnering har vi ett brett sortiment av skovårdsprodukter och även skonsamma tvättmedel som är bra både för kläderna och för miljön.

    Fördelar med att impregnera kläder skor & utrustning:

    • Kläder & utrustning skyddas mot väta, smuts & olja
    • Blir mer slittåliga
    • Håller längre

    Greenland vax för Fjällrävens G-1000 kläder

    När det gäller kläder från Fjällräven tillverkade av G-1000 material har vi vaximpregnering som ger en vattenavstötande och slittålig yta. Genom att vaxa kläder i G-1000 regelbundet kommer de hålla hur länge som helst och se snygga ut.

    Upptäck vårt stora utbud av impregnering, repareringskit och vårdmedel här på Naturkompaniet.

    Läs mer
    Filter
    43 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress