Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (11)
    Pris / kr
    till
    Gore-Tex
    Outlet

    Vandringskängor

    Vi ställer höga krav på vandringskängor och på den här sidan hittar du de som kvalificerat sig in i vårt sortiment. Vi samarbetar bland annat med Lundhags, Hanwag, Dolomite, Crispi och Keen m.fl. Vandringskängorna är i klassiska utförande men är tillverkade med den senaste tekniken för att ge bästa slitstyrka, stabilitet och komfort. 

    Dina vandringskängor behöver omtanke

    Bra vandringskängor ger foten stöd och förebygger trötthet vilket gör vandringen mycket roligare. Man ska kunna lita på sina kängor. Ett par kängor håller längre med hjälp av lite kärlek och omtanke. Ta gärna del av våra skötselråd för skor och kängor under kunskap,så blir dina nya kängor följeslagare i många år framöver.

    Hur ökar jag komforten i vandringskängorna?

    Hemligheten sitter i strumporna! För bästa komfort rekommenderar vi strumpor i två skikt. En tunn, välsittande, liner-strumpa, gärna i tunn och  mjuk ull, närmast foten som hjälper till att transportera ut fukt och skapa ett behagligt klimat. Utanpå Liner-strumpan en porösare socka som fungerar som "boot fitting", dvs fyller ut skon och gör den behagligare. Dessa två lager motverkar friktion som kan leda till skavsår och blåsor. Strumpor i Merinoull värmer även när det är fuktigt, svalkar när det är varmt och kliar inte. De har även en naturlig antiodörfunktion som motverkar dålig lukt. Torra fötter är glada fötter. Upptäck alla våra vandringskängor här nedan, välkommen!

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (11)
    Pris / kr
    till
    Gore-Tex
    Outlet
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Tack! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress