Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Mjukdjur barn

    Mjukdjur, gosedjur, kramdjur eller mjukisdjur – kärt barn har många namn. Om du letar efter ett slitstarkt och säkert mjukdjur till ett barn som älskar djur och natur så har du kommit rätt. Hos oss hittar du inte regnbågsfärgade enhörningar, utan naturtrogna fiskar och andra nordiska djur som finns på riktigt. Även om storleken på våra mjuka älgar är mindre än de stora levande älgar som springer omkring i våra skogar så är färger och detaljer slående likt det levande originalet. Letar du efter en present? En mjuk gädda, igelkott eller björn är den perfekta presenten till en liten äventyrare.

    Mjukdjur för friluftsliv & vandring

    När man ska packa vandringsryggsäcken brukar det vara självklart att skala bort allt som verkligen inte är helt nödvändigt, eftersom vi vill ha så lite att bära med som möjligt. Om man ska vandra med barn bör man tänka en gång till med vad som är nödvändigt eftersom ett barn har andra behov. Ett mjukdjur kan vara en sån sak som känns onödig, men som kommer att göra vandringen lättare och mer lustfylld för barnet. Med ett mjukdjur i ryggsäcken barn blir vandringen både roligare och tryggare för barnet. Att sova i tält på en ny plats kan kännas lite för spännande även för barn som är vana att sova i tält, men med ett mjukdjur i famnen är det lättare att somna i sovsäcken barn på kvällen.

    Bland mjukdjuren hos Naturkompaniet

    Mjukdjuren i vårt sortiment är populära, och det är inte konstigt. De är både fint gjorda, tåliga, verklighetstrogna, säkra och väldigt kramgoa. Att de är så verklighetstrogna har faktiskt gjort att de återfinns på förskolor och skolor i pedagogiskt syfte, ett bra sätt att komma nära en röding eller lax. Hos oss hittar du många olika sorters djur, vilka det är kan variera. Här är några exempel på Nordic Souvernirs mjukdjur som du kan hitta hos oss:

    • Bäver
    • Älg
    • Björn
    • Lodjur
    • Räv
    • Igelkott
    • Säl
    • Fiskar: gädda, röding, abborre, lax
    Läs mer
    Filter
    9 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress