Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vattenflaskor barn

    Barn rör sig mycket och behöver precis som vuxna fylla på kroppen med några klunkar vatten då och då. Genom att ge barnet en alldeles egen vattenflaska i en design som är lätt att känna igen uppmuntrar du barnet till att komma ihåg att dricka. En egen design på vattenflaskan minskar risken att blanda ihop muggar med andra barns och det finns ingen risk att bacillerna blandas. Under en vandring med barn är en egen vattenflaska till barnet ett måste.

    Vattenflaskor för barn i metall för friluftsliv

    När man ska välja vattenflaska till sig själv eller sitt barn är en av de första frågorna som kommer upp: Vilket material ska jag välja på vattenflaska? Många vattenflaskor för barn är gjorda i plast, men om du väljer en vattenflaska i metall kommer den med stor sannolikhet att hålla längre. En vattenflaska metall tål att tappas på hårda stenar och slitas på ordentligt. Det rostfria stålet i de vattenflaskor vi säljer är dessutom helt smak- och luktfria så du kan vara säker på att innehållet inte påverkas. Metallen är dessutom lätt, så flaskan är lätt att ta med sig överallt.

    Bra vattenflaskor för barn

    Bland våra vattenflaskor barn hittar du vattenflaskor som är lätta att dricka ur, bland annat med ett munstycke som påminner om en pipmugg. Pipmuggsmodellen är spillfri och har ett skydd så att det inte blir smutsigt där barnet dricker, och en smart ögla så att vattenflaskan går att hänga på barnvagnen, cykeln eller ryggsäcken. Välj bland fina och tåliga vattenflaskor från bland annat Klean Kanteen, garanterat giftfria. På Klean Kanteens vattenflaskor för barn kan du också enkelt byta kork allt eftersom barnet växer och behovet ändras. 

    Vattenflaska för barn som doppresent

    En fin egen vattenflaska är en perfekt present till ett barn som både kommer att uppskattas av barnet och av dess föräldrar. En vattenflaska med pipmuggsmunstycke kan lätt följa med på stranden, i sandlådan, i skogen, på vandringen och alla äventyr som ligger framför barnet. När barnet blivit större går det lätt att byta ut pipmunstycket till ett munstycke av sport cap modell som passar äldre barn och vips tar barnet gärna med sig sin vattenflaska till fotbollsträningen, scouthajken, stallet och övernattningen hos bästa kompisen. En omtänksam present som växer med barnet!

    Nappflaska i metall för bebis

    Bebisar behöver också vätska även om det inte är vatten. Med en tålig nappflaska i rostfritt stål med mjuk silikonnapp kan du lätt mata ditt lilla barn även när ni är på språng. Flaskan har en vid öppning och är enkel att fylla på och göra ren. Flaskans timglasform är utformad för att små händer lätt ska kunna greppa den. Självklart är nappflaskorna precis som våra andra flaskor fria från BPA, bly och ftalater.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress