Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Campingstolar

    Ta med dig en campingstol eller campingpall när du ska fiska, vandra, fågelskåda eller jaga och njut av lyxen att kunna vila benen när du vill. Hos oss hittar du både små, bärbara, smidiga, lätta och ultralätta campingstolar som går att ta med sig precis överallt och större riktigt stabila modeller som passar bäst för camping med husvagnen eller husbilen. Alla är förstås fällbara, bekväma och lätta att ta med.

    Campingstolar för campingen

    För många är en grillkväll på campingen när barnen lekt sig trötta under dagen den absolut skönaste stunden på dagen under sommaren. Att få njuta av god mat och fint sällskap under parasollet utan några tider att passa är livskvalitet. För den som söker campingstolar för just det ändamålet har vi flera modeller som är riktigt sköna. Lägg en dyna eller ett fårskinn i om du vill för extra komfort och låt barnen krypa upp med benen. Se till att dina campingstolar passar i höjd till ditt campingbord så att inte armstödet krockar med bordet. Välj en campingpall i stället om du vill ha en fällstol utan armstöd, utan rygg eller om du söker en uppblåsbar modell.

    Campingstolar av aluminium & trä

    Aluminium är ett lätt, tåligt och smidigt material som ofta används till campingmöbler, bland annat våra populära campingstolar från Helinox. Campingstolar av aluminium är lätta och konstruktionen håller länge. Bland stolarna i aluminium är det vanligt med stadigt meshtyg som släpper igenom luft, riktigt skönt när det är varmt ute eller om du är varm efter en ansträngande aktivitet. Trots att tyget ventilerar så bra tål det mycket vikt. För den som föredrar trä erbjuder vi flera snygga modeller, både med låg rygg och hög rygg. Här finns sköna vikstolar som ger en bakåtlutad ställning för skön vila och klappstolar med bokträ och stadigt canvastyg för en mer upprätt sittställning – perfekta både på campingen och som extrastolar hemma när det kommer besök.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress