Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Campingpallar

    Att ha med sig en smidig liten hopfällbarn campingpall på vandringen, utflykten eller till stranden är en liten extra lyx som man sällan ångrar. Tack vare den lätta konstruktionen i aluminium eller trä väger campingpallarna i vårt sortiment inte mycket alls och är lätta att fästa på vandringsryggsäcken, ofta följer det med en smidig förvaringspåse.

    Campingpallar för friluftsliv

    Det är skönt att kunna sitta ner under pausen på vandringen och sträcka ut benen ordentligt. Vissa friluftsaktiviteter som fiske, jakt, fågelskådning och svampplockning där stillasittande är en del av aktiviteten är en campingpall ovärderlig.

    Campingpallar runt campingbordet

    Campingpallen är ett alternativ till campingstolen och är lite lättare att ta med sig än andra campingmöbler, men de fungerar alldeles utmärkt även på en camping runt ett campingbord. För den som vill ha ryggstöd rekommenderar vi starkt att man väljer någon av våra campingstolar i stället, men ett par extra campingpallar om man får besök är inte en dum idé.

    Campingpallar för alla tillfällen

    Att ha en campingpall med sig kan ses som en lyx, men det är också helt nödvändigt för många som har svårt att sitta på marken eller behöver vila sig då och då. Självklart ska alla kunna komma ut i naturen, även de som behöver sitta skönt med jämna mellanrum. Därför har vi lagt ner lite extra mycket engagemang i att hitta campingstolar som både är sköna att sitta på, lätta att ta med sig och enkla att både fälla ut och fälla ihop. Vi har också valt modeller där benen på pallen sitter brett så att du sitter stadigt. En campingpall är inte bara till för den som vill ut i naturen, det finns många fler användningsområden än de vi förknippar med klassiskt friluftsliv. Ta med den till muséet för att kunna begrunda en tavla länge utan att bli trött i benen, ha med den som reservstol på föredraget du vill lyssna på eller till trädgårdskalaset om du inte vet hur många stolar som finns tillgängliga. En campingpall är perfekt att ta med till picknicken, midsommarstången, skolavslutningar, grillkvällen – bara fantasin sätter gränser.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress