Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Campingbord

    Campingbord och stolar gör det möjligt att sitta och äta bekvämt utomhus oavsett om det är som ett tillbehör till husbilen, husvagnen, campingen eller som en extra lyx på cykelturen. Campingmöbler kan också användas på båten eller som extramöbler hemma till trädgårdskalaset. Naturkompaniet erbjuder campingbord i olika storlekar från bland annat UQUIP, Helinox och Nordisk och har rätt lösning för varje användningsområde.

    Campingbord för friluftsliv & outdoor

    I vårt sortiment av campingbord finns allt från små ultralätta bord med förvaring och dryckeshållare till stabila aluminiumbord för stora sällskap. Här finner du smarta vik-, rull- och fällmekanismer som gör att du på några sekunder kan fälla ihop ditt campingbord, förvara det i en packpåse eller en medföljande bärväska och transportera det. När du väljer ditt nya campingbord bör du vara noga med att höjden på dina campingstolar och deras armstöd ska matcha, så att du kan dra full nytta av bekvämligheten med campingbordet. Detsamma gäller för campingpallar om du väljer det alternativet, höjden ska kännas bekväm.

    Campingbord för hela familjen

    Ett bra campingbord bör ha en stabil bordsyta som är okänslig för väderpåverkan, fukt och solens strålar. Dessutom ska det helst vara lätt, lättmonterat och enkelt att ta med sig. Hos oss hittar du stabila campingbord med stryktålig bordsskiva av aluminium, perfekta för husbilen eller husvagnen. Kring de större modellerna kan sällskap upp till 6 personer kan sitta. Flera av modellerna har individuellt justerbara ben så att det står stadigt även på ojämn mark. De justerbara benen gör också att hela bordet är höj och sänkbart så att du kan få en höjd som passar dig. För den som föredrar trä har vi vackra campingbord av bokträ som man enkelt rullar ihop. De finns i flera storlekar: för 2 personer, för 4 personer eller för 6 personer.

    Små lätta campingbord

    Ett litet lätt hopfällbart campingbord är extremt mångsidigt och lätt att transportera, hos oss hittar du flera olika alternativ. Lättviktaren Helinox TABLE ONE campingbord med sina imponerande ultralätta 800 gram är både lätt och stabilt, det får till och med plats i en vandringsryggsäck.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress