Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Grilljärn

    Brukar du grilla korv på utflykten? Då vet du hur mysigt det är med elden som både värmer, sprakar och luktar gott. Elden är en plats att samlas vid och är den perfekta platsen att äta på. Om du vill prova något nytt nästa gång du ska laga mat ute så finns det många tillbehör att testa, som till exempel grilljärn. Det är lätt och med lite övning slänger du snabbt ihop lyxiga varma mackor till hela sällskapet.

    Grilljärn – varma mackor över öppen eld

    Varma mackor är en klassiker som kan varieras i det oändliga. Croque Monsieur är trots sitt tjusiga namn otroligt lätt att göra, men det finns många fler recept på varma mackor i grilljärn. Byt ut senapen mot en tunn tomatskiva och använd mild ost om du gör varma mackor eller toast till barnen, till exempel. Tänk på att osten och tomaten blir heta så låt smörgåsarna svalna ordentligt innan första tuggan. Förbered mackorna hemma med fyllning som du vet att alla gillar så går själva tillagningen vid elden fort. Ett mackjärn går att använda i öppen eld, men funkar också bra att lägga på grillen. Använd ett dubbelt grilljärn om ni är många så går det snabbare att få alla mackor klara.

    Grilljärn – frasiga våfflor vid elden

    Alla gillar våfflor och att få äta nylagade, frasiga våfflor ute i naturen är fest. Ta med en god sylt eller toppa med västerbottenost – mums! Våffeljärnen i vårt sortiment är väl utvalda för att vara lätta att ta med, enkla att använda och ge ett bra resultat. Välj mellan modeller i lätt aluminum från Hörnells eller klassiskt gjutjärn. De våffeljärn av gjutjärn från Skeppshult som vi är återförsäljare av är handgjorda i Sverige och varje exemplar är unikt. Den effektiva non-stickytan är av gjord av ekologisk svensk rapsolja och blir bara bättre ju mer den används. Som pricken över i:et blir våfflorna hjärtformade, vem kan motstå det? Ett tips är att inte snåla med smöret för att få den där riktigt krispiga ytan. Här kan du hitta recept på en god våffelmacka och bra våffelsmet för våfflor med hjortronsylt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress