Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (4)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Vattenflaskor

    Oavsett om det är en dag på kontoret eller ute i skogen är det viktigt att hålla en bra vätskenivå i kroppen för att kunna prestera och må bra. En vattenflaska är en bra kompis på vandringen, träningen, cykelturen och till vardags. Hos oss hittar du ett stort utbud av väl utvalda vattenflaskor i mängder av storlekar, material och färger från bland annat Hydro Flask, Nalgene, Primus och Klean Kanteen.

    Vattenflaskor för friluftsliv

    När vi väljer ut vattenflaskor till vårt sortiment är det funktion, slitstyrka och hållbarhet som står i fokus. En vattenflaska ska hålla länge och ersätta många engångsflaskor, det tjänar både du och naturen på. Smarta funktioner som till exempel ögla så att det går att hänga vattenflaskan i ryggsäcken eller bältet är också viktiga för att vattenflaskan ska vara lättillgänglig när du är ute i skog och mark. Har du en Kånken? Vattenflaskan Klunken passar perfekt i sidofacket!

    Vattenflaskor i metall & plast

    Det finns många sorters vattenflaskor att välja mellan och de tillverkas i olika material. En vattenflaska i metall håller för tuffa tag och riskerar inte att gå sönder på vandringen eller träningen, medan en vattenflaska i plast (oftast delvis återvunnen plast, så det är också ett hållbart alternativ) också är tålig. Här är det mest känslan som avgör, välj det som känns bäst.

    Vilken vattenflaska är bäst?

    En vattenflaska blir ofta som en liten kompis man har med sig överallt och vilken som passar just dig bäst kan bara du veta, men vi hjälper gärna till att välja. Fundera först över hur stor vattenflaska du behöver. Ska du vara iväg länge? Hur ofta kan du fylla på den? Föredrar du en vattenflaska i metall, eller vill du hellre ha genomskinlig plast så att du ser vätskan inuti? Vill du kunna diska den i diskmaskinen? De flesta vattenflaskor håller inte kallt vatten kallt. Om det är viktigt för dig kan en termosflaska vara ett bättre alternativ. Genom sina dubbla väggar hålls drycken kall länge, precis som i en termos. De kan också användas till varm dryck, smart med en vattenflaska som också kan användas som termos. Tänk igenom vilken design du vill ha. En svart vattenflaska är snyggt och stilrent, men kommer den att bli ihopblandad med alla andra svarta vattenflaskor på gymmet?

    Vattenflaskor för dom små

    Även små äventyrare behöver dricka vatten ibland och att ha en egen vattenflaska uppmuntrar till att hålla en jämn vätskebalans. Bland våra fina vattenflaskor barn finns massor av fina, söta, roliga och tuffa mönster så att ditt barn kan välja den design det önskar. Perfekt för att hålla reda på den egna vattenflaskan när alla lägger sina vattenflaskor vid sidan av planen på fotbollsträningen! Det är smart med öglorna som är på flaskorna, det gör det lätt att haka fast dom på ryggsäcken eller barnvagnen. Klean Kanteen har inte bara smarta vattenflaskor med pipmuggsmunstycke (perfekt för en 1-åring!) utan också praktiska nappflaskor för baby i rostfritt stål. Självklart våra vattenflaskor för barn, precis som de för vuxna, fria från BPA och ftalater. Tips! Ibland behöver du som vuxen inte heller en så stor vattenflaska. Kanske räcker en vattenflaska i ”barnstorlek” alldeles lagom till yogan eller den raska promenaden? Lätt att packa med sig!

    Pst, vattenflaskor och camelbaks för cykel hittar du bland våra löparryggsäckar & vätskesystem. Ska du ut och resa? Spana även in våra flaskor och andra produkter för vattenrening.

    Läs mer
    Filter
    62 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress