Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Endura

    Endura vet vad bra cykelkläder måste klara av. Varumärkets produkter ger ett pålitligt skydd mot regn och vind och ger god synlighet även under mörka dagar, tack vare reflekterande material och starka färger. Kläderna från Endura har smarta detaljer som gör dem extra slitstarka. De har genomtänkt ventilation och design som ger rörelsefrihet.

    Enduras funktionella cykelkläder

    Endura producerar funktionella cykelkläder och grundades 1993 i Edinburgh, Skottland. Företaget präglas av den gemensamma glädjen till cykelsporten och alla medarbetare är entusiastiska cyklister. Dessutom arbetar företaget cykelproffs runt om i världen för att hela tiden optimera och fortsätta att utveckla sina produkter.

    Huvudkontor:

    West Lothian, Skottland.

    Var tillverkas produkterna från Endura?

    Företaget tillverkar sina produkter i Skottland och Kina.

    Hur kontrollerar Endura produktionsvillkoren?

    Varje tillverkare har fått personliga besök av medarbetare på företaget innan man startade ett samarbete. Företaget har högt ställd standard gällande arbetsvillkor på produktionsanläggningarna och kontrollerar dessa regelbundet på plats.

    Hur arbetar Endura med hållbarhet?

    Till förpackningar och etiketter användas enbart återvunna och återvinningsbara material. De transporterar sina produkter nästan uteslutande sjövägen, bara i akuta fall används luftfrakt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress