Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hundhalsband

    Skäm bort din bästa hundkompis med ett fint hundhalsband. Hos oss hittar du välgjorda, exklusiva, slitstarka, snygga, sköna och praktiska hundhalsband i både läder och återvunnen polyester. Komplettera gärna med ett matchande hundkoppel och andra fina hundtillbehör.

    Hundhalsband av läder

    Skinn och läder är både snyggt och hållbart. Upptäck våra vackra hundhalsband från Denjo Dogs av vegetabiliskt garvat läder och fina detaljer som till exempel spännen av mässing. Några av Denjo Dogs modeller är släta, medan andra är flätade i brunt läder. Alla halsbanden går att justera så att de sitter skönt på hunden. Det finns också flera olika storlekar att välja mellan, från XS för en liten hund till XL för en stor hund. Ett hundhalsband i läder håller i många år om du behandlar det med läderbalsam regelbundet.

    Hundhalsband för jakt, träning & friluftsliv

    Visst är det roligt med ett estetiskt snyggt hundhalsband, men funktionen är alltid det viktigaste. Ett hundhalsband används varje dag och ska bäras av din hund i många timmar. Det ska vara lätt att ta på en stressig morgon och sitta skönt under både aktivitet och vila. Mät noga på hunden så att du beställer rätt storlek. Om du har en valp eller unghund som fortfarande växer är det viktigt att mäta om med jämna mellanrum så att inte halsbandet blir för litet. Känn efter om du får in ett pekfinger mellan hundens hals och halsbandet, då är det lagom. Självklart ska du välja det material på hundhalsband som du gillar bäst, men den som använder sin hund i jakt eller cyklar och springer med sin hund bör kanske välja ett vädertåligt halsband av polyester.

    Bland hundhalsbanden i vårt sortiment hittar du bland annat:

    • Tidlösa, klassiska halsband av läder i brunt och cognac
    • Slitstarka, lätta, vädertåliga hundhalsband i nylon
    • Breda halsband och smalare modeller
    • Coola, färgglada, mönstrade hundhalsband i gult, rött, rosa, orange och många andra färger
    • Klassiska hundhalsband i läder
    • Slitstarka, vädertåliga hundhalsband i nylon och polyester

    Tips! Hos oss hittar du även ett väl utvalt sortiment av hundselar och hundbäddar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress