Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Packpåsar & packkuber

    Att packa vandringsryggsäcken eller resväskan med hjälp av packpåsar eller packkuber underlättar rejält när du ska hitta det du söker vilket är extra viktigt om du kan behöva leta efter något när regnet öser ner eller om du snabbt behöver få fram till exempel plåster. Här hittar du små packpåsar och stora packpåsar i olika färger för vandringen, smidiga kompressionspåsar, packkuber för resan och mycket mer. Om du söker vattentäta packpåsar för till exempel paddling, se våra drybags.

    Packpåsar & kompressionspåsar för friluftsliv

    I vissa lägen kan det till och med vara en säkerhetsrisk att ha oordning i packningen, så se till att du vet precis var allt ligger i vandringsryggsäcken om ovädret skulle slå till och du behöver få fram viss utrustning snabbt. Välj gärna en uppsättning packpåsar i olika färger och använd alltid samma färg till samma sak så kommer du att lära dig att hitta rätt snabbt. Bland Fjällrävens packpåsar & packkuber hittar du till exempel en bra uppsättning med tre packpåsar i tyg i olika färger och en i mesh. En packpåse i mesh är smart för att du kan se innehållet. En kompressionspåse är en packpåse med remmar som gör att du kan trycka ihop innehållet ordentligt, smart till kläder till exempel. Våra kompressionspåsar från Osprey har dessutom en vattentät coating som hjälper till att hålla kläderna torra.

    Packkuber för resan

    Genom att dela upp din packning i resväskan eller i duffelväskan (duffel bags) gör du det lätt att hitta, dessutom brukar man få plats med mer. Vissa packkuber är tänka för speciella innehåll, till exempel skor, medan andra är utformade för att till exempel hålla skjortan prydligt hopvikt så att den inte är skrynklig när du kommer fram. En packkub har ofta flera fack med dragkedja och ibland en sida av mesh. Vissa har dragkedja i plast för att undvika att den kan rosta. Upptäck också Patagonias packpåsar & packkuber där vissa modeller kan användas som necessärer.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress