Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Reselakan & resekuddar

    Det är viktigt att kunna sova gott för att kunna njuta fullt ut av sin resa. Här hittar du resekuddar, reselakan och sovsäcksliners i sköna material som passar bra att ha med sig på resan.

    Reselakan & resekuddar för friluftsliv & resa

    Ett reselakan väger nästan ingenting och kan användas på flera olika sätt. Om det är varmt räcker det med bara lakanet, men det fungerar också bra som ett extra värmande lager i sovsäcken. Med en skön uppblåsbar kudde på vandringen sover du gott och är redo för en ny dag på fjället. Vi har också resekuddar som är gjorda för att ge bra stöd på tåget, flyget eller i bilen – det är guld värt att kliva av långflygningen utvilad.

    Sovsäcksliner

    Sovsäcksliner är en otroligt praktisk sovsäck som både kan användas som reselakan eller inuti sovsäcken för extra värme. Ofta är sovsäckslinern formad som sovsäcken för att väga så lite som möjligt. Sovsäcksliners väger nästan ingenting, tar minimalt med utrymme och kan därför enkelt få plats i packningen på långresan eller i vandringsryggsäcken. Det finns sovsäckliners i många olika material, band annat varma liners i ull som ökar värmen på din sovsäck ordentligt.

    Varför ska man ha reselakan? 

    Vi får många frågor om reselakan. Vad ska man ha för reselakan? Varför ska man ha reselakan? Ett reselakan är ett smart sätt att hålla nere packvolymen. De är extremt lätta och tar mycket liten plats i packningen. Om du använder reselakan i sovsäcken ökar du värmen något, och du slipper att tvätta sovsäcken så ofta. Ett reselakan är perfekt för den som lättvikts vandrar, backpackar eller av annan anledning vill resa med låg vikt. När det är varmt ka du skippa sovsäcken helt och bara ta med dig reselakan.

    Vilket reselakan är bäst?

    Vilket reselakan du ska välja och vilket som är bäst, det beror helt på hur du ska använda det. Välj ett i ull om du behöver ett med extra värme, eller ett lättvikts i siden som känns otroligt mjukt mot huden om du ska använda det när du inte behöver så mycket extra värme. Välj ett reselakan i ett material som just du tycket känns skönt och välj inte ett för smalt om du vet att du brukar röra dig mycket när du sover.

    Reselakan & resekuddar från kända märken

    Reselakan finns i många olika material som till exempel ull, siden, bambu och bomull. Hos oss hittar du riktigt bra reselakan och liners för friluftsliv och resa från bland annat Cocoon, Fjällräven och Sea to Summit – både för herr, dam och barn.

    Fler fördelar med reselakan & sovsäcksliners

    • Håller din sovsäck fräsch längre
    • Ökar värmen i din sovsäck
    • Lätta att ta med sig
    • Väger nästan ingenting och tar liten plats i packningen
    • Smart att ha med på backbackingen
    • Snabbtorkande
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress