Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (21)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Axelväskor

    En axelväska underlättar livet på språng och ger dig armarna fria. Många smarta fickor, fack och detaljer gör att du enkelt och lättåtkomligt når dina saker. Vi har axelremsväskor för både dam, herr och barn i olika storlekar: små axelväskor som passar när du bara vi ha med några få saker och större med och utan laptopfack som är perfekta för vardagspendlingen.

    Axelväskor för skola & jobb

    Det är skönt att snabbt kunna slänga väskan över axeln på morgonen och veta att allt är med. För den som söker en axelväska att ha med till skolan eller jobbet har vi massor att välja mellan. Här finns modeller med plats för dator och/eller iPad, speciella fickor med dragkedja för mobiltelefon och andra värdesaker och gott om plats för lunchlådan och en extra tröja. I en stor axelremsväska får du plats med allt du behöver ha med dig och med ett brett band hamnar tyngden skönt på axeln utan att skava. Bland Fjällrävens väskor finns modeller som är ryggsäck och axelväska i ett – supersmart för den som lätt får ont i ryggen eller av annan anledning vill kunna alternera.

    Axelväskor för friluftsliv

    För den som vandrar, fiskar, jagar eller på annat sätt är ute i skog och mark kan en liten axelväska vara ett smart komplement till ryggsäcken. Genom att ha en liten axelväska med några små saker som du gärna vill ha nära till hands som till exempel kikare och mobiltelefon slipper du ta av och på ryggsäcken hela tiden för att rota fram det du behöver. Hos oss hittar du tåliga små axelväskor i tyg, ofta canvas, eller skinn och läder där det allra viktigaste får plats.

    Axelväskor för cykel

    Alla som cykelpendlar eller på annat sätt tillbringar mycket tid på cykel vet fördelarna med en crossbody cykelväska av axelremsmodell, ofta som kan fästas på pakethållaren när du inte bär den över axeln. En axelväska för cykel får gärna vara vattentät, eller i alla fall vattenavvisande, och ha funktioner som är anpassade för cyklisten. Bland de funktioner vi hittar hos de bästa axelväskorna för cykel är reflexer, plats för cykellampa och fästen för cykellås.

    Axelväskor från kända märken

    Välj en axelväska som håller i många år! Bland axelväskorna i vårt sortiment hittar du riktiga slitvargar från högkvalitetsmärken som Fjällräven, Barbour, Arc'teryx i klassiska färger som brun, beige, blå, svart, grå och grön.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (21)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress