Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Cykelväskor

    Att ge sig ut på en cykelsemester eller längre cykeltur ger en svårslagen frihetskänsla, för att inte tala om frihetskänslan cykelpendlingen ger när du slipper bilköer. Se till att packa din cykel på ett smart sätt så att det blir lätt att cykla, här hittar du massor av både klassiska och innovativa cykelväskor från bland annat Thule, Vaude och Ortlieb att välja mellan. Missa inte heller Fjällrävens cykelväskor, en hel serie väl genomtänkta väskor.

    Cykelväskor för friluftsliv på cykel

    Med hjälp av smarta cykelväskor kan du hålla god ordning på dina grejer, skydda din packning mot regn och dessutom hålla en bra balans. Beroende på modell har cykelväskorna en total kapacitet på långt mer än 50 liter och du kan lätt bära med dig ett tält. Visste du att Nemo tillverkar speciella tält för cyklisten, eller ”bikepackers”, med funktioner som uppskattas extra mycket av den som cyklar.

    Cykelväskor för cykelpendling

    Det är inte bara under längre cykelturer som du måste räkna med vägdamm, stänkvatten, smuts, snö och regn - utan även i stadstrafiken. Genom att välja en vattentät eller vattenavvisande cykelväska ligger dina tillhörigheter i tryckt förvar. Det är inte bara yttertyget som är tåligt mot väder och vind, även sömmarna är tåliga. Många cykelväskor är särskilt utformade för att transportera och skydda din dator, laptop, surfplattor eller dokument i A4-format och lämpar sig därför extra bra för pendling till arbete eller skola. Hos oss hittar du snygga, smarta, vattentåliga cykelväskor med datorfodral i flera olika modeller.

    Bland cykelväskorna i vårt sortiment hittar du bland annat:

    • Vadderade smidiga ramväskor med vattentätt foder, tvåvägsdragkedja, kabelöppning och fickor i mesh.
    • Cykelväskor att fästa på styret. Väskorna har också en axelrem som gör det lätt att bära dem även utan en cykel.
    • Vattentäta och rymliga cykelväskor från Thule, Vaude och Ortlieb som enkelt monteras på pakethållaren. Väskorna har löstagbara, vadderade axelremmar och fästöglor för cykellampor & reflexer.
    • Förvaringsväskor med dragsko för snacks eller vattenflaska. En liten väska som lätt monteras på styret och kan fyllas med det du vill ha riktigt nära till hands – snacks, regnskydd eller vattenflaska. Smart liten meshficka på utsidan för skräp.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress