Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Fleecetröjor

    En fleecetröja är ett skönt och mångsidigt plagg som passar till en mängd olika aktiviteter. Bland Fjällrävens tröjor finns många av tröjor av fleece som blivit otroligt populära just för att de är så sköna, lätta och praktiska. Här finns både tunna fleecetröjor och tjockare fleecejackor av pile eller teddyfleece för både dam, herr och barn.

    Fjällrävens fleecetröjor för friluftsliv & outdoor

    Kanske har du hört talas om Fjällrävens Vardag pile fleece, en riktig klassiker i retro design som aldrig går ur tiden. Den mysiga, fluffiga teddyfleecen som håller dig behagligt varm är gjord av återvunnen polyester som torkar snabbt om den skulle bli blöt eller fuktig. Att den är utan huva gör det lätt av använda den som ett lager under skaljackan utan att huvan stör, och dragkedjan fram gör det lätt att öppna upp om det skulle bli varmt. De två fickorna i sidan har dragkedjor vilket ger säker förvaring för till exempel mobiltelefon och andra småsaker, men kan också värma dina händer om det skulle behövas. Den lilla bröstfickan med knapp är inte bara en snygg detalj utan en perfekt ficka för förvaring av till exempel medicin eller annat smått. I vårt sortiment finns förstås fler modeller av fleecetröjor för friluftsliv i massor av härliga färger och mönster som passar både vandring, fiske, jakt och liknande aktiviteter.

    Fjällrävens fleecetröjor av hållbara material

    De flesta av Fjällrävens fleecetröjor är gjorda av återvunnen polyester och en del av dem är färgade med metod som kallas för Solution Dye, en metod som sparar otroligt mycket vatten jämfört med traditionell infärgning.

    Fjällrävens fleecetröjor för jakt

    Bland Fjällrävens kläder finns inte bara jaktjackor och Fjällräven jaktbyxor utan även en hel del mellanlager som passar bra för jakt. Här hittar du lätta och mjuka fleecetröjor i grönt och kamouflage som passar för jakt men även andra friluftsaktiviteter. Fleecetröjorna för jakt kan användas som ett värmande lager under jackan, men även som en jacka. Tack vare förstärkningar över axlar och armbågar tål fleecetröjorna en hel del, även att bära ryggsäck som annars kan slita vid axlarna. Handvärmarfickorna med dragkedjor är sköna att värma händerna i under krispiga höstdagar, men är också en bra förvaringsplats för småsaker som du vill ha nära till hands.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress