Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Topo Designs

    Det Colorado-baserade varumärket Topo Designs grundades av två kompisar med en förkärlek till bergs- och vildmarkslivet och spänningen i att utforska städer världen över. Sedan starten 2008 har Topo Designs varit utmärkande för sin okomplicerade, multifunktionella och utilitaristiska design. Från att ha börjat i en liten källarbutik, finns idag Topo Designs på internationell mark och populariteten växer för varje år. Oavsett vilken av deras produkter du tar med dig är de gjorda för äventyr, var än på kartan du befinner dig.

    Topo Designs & Cordura

    De flesta av Topo Designs ryggsäckar och väskor är tillverkade av extremt slitstark, vattenavvisande och hållbar Cordura-nylon. Det gäller även bästsäljarna Topo Designs Klettersack och Daypack, som med sin nostalgiska design har funnits med sedan start.

    Vi på Naturkompaniet är glada över att kunna tillhandahålla utvalda väskor och klätterprodukter från Topo Designs, som med sin höga kvalitet och funktionalitet är utvecklade för att hålla för precis alla utflyktsmål, extrema som vardagliga.

    Topo Designs väskor & klätterutrustning

    • Är slitstarka produkter av Cordura-nylon
    • Är multifunktionella
    • Är vattenavvisande och hållbara
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress