Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Barnsandaler & barntofflor

    De allra flesta barn älskar att vara utomhus och med rätt sandaler på fötterna kommer de att kunna springa, hasa, klättra, hoppa och vara aktiva utan att göra illa sig eller få ont i fötterna. Hos oss hittar du ett brett utbud av barnsandaler med bra grepp för aktiva barn, juniorer och ungdomar för både friluftsliv och vardag från märken som Keen, Kamik, Reima och Merrell. Här hittar du också mysiga tofflor för barn och junior i ull, perfekta för den som har kalla golv hemma.

    Barnsandaler & barntofflor för vandring & friluftsliv

    Många av våra barnsandaler har till exempel skydd för tårna, vilket skyddar barnets fot både mot vassa grenar och mot att få in grus fram i sandalen. Sandaler med tåskydd fram ger nästan lika bra skydd för foten som ett par sneakers, men ventilerar (andas) bättre tack vare de öppna sidorna. Om du ska vandra med barn på sommaren är en skön vandringssandal ett bra alternativ. Den har bra grepp och ger bra stöd för foten, samtidigt som den inte blir för varm.

    Barnsandaler & barntofflor för förskola

    De flesta förskolor ser till att barnen leker utomhus oavsett väder, gärna flera timmar varje dag. För att det ska vara behagligt för barnet under sommarhalvåret är det viktigt med ett par sandaler som är riktigt sköna. De ska också ge bra grepp så att inte barnet halkar och slår sig. En annan viktig sak att tänka på är att det är bra om barnet kan ta på sig sandalen utan att få hjälp av en vuxen. Det ökar barnets självförtroende, gör att barnet slipper vänta och underlättar för pedagogerna som har många barn att hjälpa. Tack vare kardborreband är de flesta sandaler i vårt sortiment lätta att ta på och av, även för en liten hand.

    Barnsandaler & barntofflor för resa

    Om du söker en sandal till ditt barn att ta med dig på en resa under sommaren eller till ett varmare klimat har vi flera modeller som passar perfekt. De är lätta, snabbtorkande och passar perfekt både vid poolkanten, som skydd mot varm sand på stranden och för promenaden för att köpa glass. Materialet tål vatten så bra att man nästan kan säga att de fungerar som ett par badskor – perfekt för alla aktiva killar, tjejer, pojkar och flickor som gärna leker vid strand- eller poolkanten.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress