Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsbyxor herr

    Våra vandringsbyxor för herr är utvalda för sina praktiska egenskaper, sköna passform och hållbara material. Här finner du slitstarka, sköna vandringsbyxor som passar bra för både dagsturer och längre vandringar.

    Vandringsbyxor för herr hos Naturkompaniet

    Bland vandringsbyxorna i vårt sortiment hittar du allt från fodrade byxor för vinterbruk och tysta byxor för jakt till lätta och delbara vandringsbyxor för sommarbruk. Vi är noga med att se till att de uppfyller våra höga krav på passform, slitstyrka och funktion.

    Vandringsbyxor för herr i många modeller

    Vi ser alla olika ut och det är viktigt att hitta ett par vandringsbyxor som passar just dig. De ska vara så sköna att ha på sig att du inte tänker på att de är där. Hos oss hittar du vandringsbyxor i massor av olika modeller för att du ska kunna hitta just din favorit. Bland vandringsbyxor för herr finns extra långa ben, extra korta ben, låg midja och hög midja. Men om du ändå inte hittar en favorit här finns en hel avdelning till att botanisera i – vandringsbyxor för dam. Där finns modeller i lösare passform som ofta blir sköna även på en man. Det allra bästa är att prova i butik och få experthjälp på plats, men även här på hemsidan finns mycket tips om hur du kan tänka när det är dags att välja vandringsbyxa.

    Bland våra vandringsbyxor för herr:

    • Fodrade byxor för vinter
    • Vattentäta och vattenavstötande byxor
    • Vandringsbyxor i Fjällrävens G-1000, ett slittåligt material som är smart eftersom det går att vaxa kläder i G-1000 själv för att få det som man vill ha det. 
    • Kända märken som Fjällräven, Haglöfs och Houdini
    • Smarta fickor och bra förvaring
    • Väl genomtänkt ventilation

    Vandringsbyxor för varmt klimat

    För den som ska vandra på sommaren där vädret skiftar ofta kan ett par zip-off byxor vara ett bra alternativ. Med hjälp av en dragkedja går det lätt att dela av byxbenen så att det snabbt blir ett par shorts. Om du letar efter myggsäkra vandringsbyxor för vandringar i varmt klimat där det finns många insekter är det en bra idé att titta bland resebyxorna. Här hittar du bland annat smarta byxor från Royal Robbins med inbyggt skydd mot myggor och andra insekter.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress