Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Friluftsjackor

    Vi på Naturkompaniet älskar livet utomhus, därför är vi lite kräsna när det gäller bra friluftskläder. På den här sidan hittar du vårt sortiment av friluftsjackor. Vi tycker att en bra friluftsjacka ska vara lätt att bära, bekväm att röra sig i, slitstark och hålla vädret på utsidan och hålla dig torr och lagom varm på insidan. Materialen i friluftsjackorna är viktiga. De ska vara ventilerande, varma och samtidigt ge rörelsefrihet. 

    Hållbara friluftsjackor

    Många av våra friluftsjackor är tillverkade i ekologiska material vilket vi gillar och tycker är viktigt. Vi blir också extra glada över smarta detaljer och finesser i jackorna som vaskats fram under många års friluftsliv.

    Friluftsjackor i G-1000

    Vaxa kläder i G-1000 med Fjällrävens Grönlandsvax för att få en vattenavstötande yta. En enkel process som bör göras om med jämna mellanrum för att jackan ska behålla sin vattenavstötande förmåga. Det går att applicera flera gånger, tjockare eller tunnare beroende på var på plagget du vill ha mest skydd. Efter att ha strykt på vaxet med jämna drag behöver det värmas. Det kan du enkelt göra med hjälp av ett strykjärn, en hårfön, över öppen eld eller tillsammans med ett stormkök.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (37)
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress