Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (13)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vindjackor

    När det blåser ute blir man snabbt frusen, men med en skön vindjacka blir det behagligt att vara ute. Fyll på med varma lager under som du kan variera efter väder, temperatur och aktivitetsnivå. Hos oss hittar du vindjackor för friluftsliv, vandring, klättring, cykling, löpning och mycket mer.

    Vindjackor med olika egenskaper

    Det finns många varianter av vindjackor för både friluftsliv, träning, sport och vardag. Välj en fodrad modell som värmer, eller en tunn jacka som lätt packas ner i ryggsäcken. Vi har valt ut våra favoriter modeller av vindjackor dam, vindjackor herr, vindjackor för barn och junior till vårt sortiment.

    Vad är en vindjacka?

    Vad är egentligen en vindjacka? Jo, en vindjacka är en tunn och lätt jacka som skyddar mot vind. Vissa vindjackor är även vattentäta eller vattenavvisande, men i material som andas och släpper ut överskottsvärme. För den som letar efter den perfekta jackan för trailrunning, löpning, lättviktsvandring eller orientering är en vindjacka ett bra alternativ. En vindjacka passar även bra för den som spelar golf och vill ha med sig ett tunt väderskydd i golfbagen.

    Packbara vindjackor

    Att en vindjacka är så lätt och tar så liten plats i packningen gör att den kan följa med överallt. Många tillverkare av vindjackor har tagit fasta på just packbarheten och gjort så att det går att packa vindjackan i sin egen ficka.

    Vindjackor med huva

    De allra flesta vindjackor har huvor eftersom det ger ett bra skydd för huvud och nacke. Vissa vindjackor har en huva som går att rulla ihop och veckla in så att den inte stör när den inte behövs. Andra vindjackor har hjälmkomplatibla huvor vilket är superpraktiskt för den som klättrar eller cyklar och vill kunna få plats med en hjälm under. Bland våra vindjackor för klättring har Black Diamond smarta modeller med både hjälmkompatibel huva, elastiska ärmmuddar, förböjda ärmar, säkerhetsficka för värdesaker och flera andra funktioner som är guld att ha på klätterklippan. För den som gärna cyklar finns vindjackor med långt bakstycke så att ryggslutet skyddas mot väder och vind även för den som är i framåtlutad position.

    Passa på att även spana in våra skaljackor från kända märken.

    Läs mer
    Filter
    45 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress