Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fisketillbehör

    Vi är många på Naturkompaniet som gillar att fiska och besitter stor kunskap kring fiske. Det är viktigt för oss att du hittar bra fisketillbehör och fiskeutrustning som verkligen fungerar, därför lägger vi stor vikt vid att välja ut ett riktigt bra sortiment. Här bland fisketillbehören hittar du bland annat välkända märken som Vision, Loon och Simms.

    Fisketillbehör för fiske & friluftsliv

    Att fiska är ett härligt sätt att komma nära naturen och det är du själv som bestämmer hur du vill fiska. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, gillar sportfiske eller flugfiske, fiskar från land eller från båt, ska på en längre fiskeresa med kompisarna eller en fisketur med barnen så kommer du att hitta fisketillbehör här som passar.

    Fisketillbehör hos Naturkompaniet

    Hos oss hittar du ett brett, men väl utvalt, sortiment av fisketillbehör. Här är några av de fiskeprylar och fiskeredskap som du kan hitta hos oss:

    • Peanger & tänger. Praktiska tänger med karbinhake som går lätt att fästa på din fiskeväska eller fiskeväst, lätta att använda även med handskar på. Smidiga peanger i rostfritt stål med skönt grepp. Både peanger och tänger har inslag av starka färger, till exempel gult, så att de ska gå lätt att hitta om du tappar dem.
    • Nappindikatorer. Lätta foamindikatorer som hamnar högt upp på vattenytan och är lätta att kasta tack vare den låga vikten och den aerodynamiska formen.
    • Smidiga tafsknipsare som är lätta att använda.
    • Spöhållare från Smith creek som gör det möjligt för fiskaren att snabbt få båda händerna fria utan att behöva klämma in spöklingan under armen eller ha spöt i vägen. Finns i flera olika färger.
    • Övriga fisketillbehör som till exempel hållare för spetsmaterial, kit för rengöring av fluglina, fodral för klumpar och spetsar och mycket mer.
    Läs mer
    Filter
    21 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress