Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kylväskor & kylboxar

    Att kunna ta fram kall dryck på fisketuren eller bjuda på en oförglömlig picknic ute i det gröna kommer att uppskattas av dina nära. Här hittar du tåliga kylväskor, smart utformade så att du kan separera torrvaror från maten och hålla innehållet antingen varmt eller kallt och fräscht upp till 48h! Ta med dina vänner, barn, föräldrar eller din stora kärlek på ett äventyr med riktigt god mat.

    Kylväskor & kylboxar för friluftsliv

    Kylväskorna finns i olika format och design: som ryggsäckar, tote eller som väskor med axelrem. Kylväskorna är perfekta när du vill ha en härlig dag på stranden, ska ut på utflykt och laga mat ute eller ha en mysig dag i parken med dina vänner. Välj en större kylbox till campingen. I vårt sortiment hittar du både kylväskor och kylboxar från bland annat Fjällräven kylväskor, Primus, Dometic och Yeti Coolers. Här hittar du också kylklampar. Tips! Ofta tänker vi att en kylväska håller maten kall, men de kan också hålla maten varm om du till exempel tillagar varm mat hemma som du vill äta ute.

    Vilken kylväska är bäst?

    När du har bestämt dig för att köpa en kylväska eller kylbox kan det kännas svårt att välja, och då är det bra att ställa sig själv några frågor. Behöver du en stor kylväska som passar för flera personer, eller om du är ute i flera dagar? Räcker det med en liten kylväska? Vill du kunna bära kylväskan som en ryggsäck eller över axeln med en axelrem, eller kommer du mest ha den i en bil eller båt utan att flytta den så många gånger? Vill du kunna fästa kylväskan på din cykel? Önskar du en mjuk eller hård kylväska? Behöver du en elektrisk, eldriven eller batteridriven kylväska eller kylbox? Kommer du att behöva ha den i ditt arbete, eller är det under din egna aktiva fritid? När du har svarat på de frågorna kan du begränsa ditt urval och på det sättet hitta den allra bästa kylväskan eller kylboxen för dig.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress