Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Grillning

    Att laga mat ute är roligt och det är välkänt att mat alltid smakar som godast utomhus. Att grilla är ett enkelt sätt att laga god mat, oavsett om du väljer att grilla över öppen eld eller i en grill. Här hittar du allt du behöver för att grilla, från avancerade grillar att ta med till grillgaller och grilltillbehör för den som vill grilla korv eller fisk.

    Utflykt med grillning

    Att grilla är mysigt och kan läggas på en nivå som passar dig och ditt sällskap. Förbered maten du ska grilla hemma och ta med så är det lättare att laga maten sedan. Laga gärna maten tillsammans och involvera även barnen, det blir ett minne för alla. Om du inte ska gå så långt, eller om du tar dig till grillplatsen med cykel eller bil, kan du ta med dig en lite större grill. Om du är ute och vandrar eller fiskar kan ett grillgaller eller hölster ge en måltid som blir en höjdpunkt.

    Grilla & elda på ett säkert sätt

    Ta din utflykt eller dagsvandring till en ny nivå genom att laga mat över öppen eld. Elden har varit en samlingsplats sedan urminnes tider och det är mysigt umgås till ljudet av en sprakande brasa. Men innan du börjar packa väskan med kyckling, kött, korv, fisk eller grönsaker i kylväskan bör du läsa på om vilka regler som gäller på den plats som du planerar att besöka. Finns det en färdig eldstad? Vad ska du elda? Hur släcker du elden? Kommer du att kunna elda säkert i naturen, eller är det kanske tillochmed eldningsförbud? Den svenska allemansrätten är fantastisk, men den kommer med ett ansvar. När du känner dig trygg med att elda och vet vad som gäller, då är det bara att ge dig ut för att njuta av en härlig måltid.

    Grilla över öppen eld

    Det är inte så mycket som krävs för att kunna njuta av mat tillagad över öppen eld. Packa med grillpinnar eller grillgaller i ryggsäcken så är tillagningen enkel när ni kommer fram till grillplatsen. Låt barnen tälja egna grillpinnar och grilla korv samtidigt, eller lägg med ett grilljärn i elden med ett par goda mackor.

    Läs mer
    Filter
    19 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress