Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hundkoppel

    Ta med din hund på vandringen eller på långpromenad i skogen! Att vandra med hund är mysigt och du kommer att upptäcka naturen på ett nytt sätt. För att underlätta friluftslivet tillsammans med hund har vi en hel del väl utvalda hundtillbehör i vårt sortiment. Här har vi samlat alla hundkoppel som passar perfekt ihop hundhalsband och hundselar som du också hittar hos oss.

    Hundkoppel för löpning, promenader & friluftsliv

    Att vara ute och springa med sin hund är roligt, både för dig och hunden, men det krävs lite extra av ett koppel för att det ska passa för löpning. Hos oss hittar du elastiska hundkoppel från Ruffwear som går att fästa runt magen så att du har full kontroll på din hund. De går också att fästa runt ett träd när ni stannar för att vila eller dricka vatten. Handtaget är skönt vadderat och justeras med ett aluminiumspänne. Den starka, kraftiga haken går lätt att klicka fast i ett hundhalsband eller en hundsele och du kan vara säker på att den inte lossnar. De smarta öglorna gör det möjligt att sätta fast påsar och annat som kan vara bra att ha nära till hands.

    Hundkoppel med snygga detaljer

    Det allra viktigaste med ett hundkoppel är förstås att det fungerar bra, har ett skönt handtag och sitter säkert fast i hundens halsband även om hunden skulle bli skrämd eller av någon annan anledning börjar rycka i kopplet. De hundkoppel vi har i vårt sortiment lever förstås upp till alla säkerhetskrav och det är inget som hindrar att kopplet du köper också är snyggt. Välj bland coola färgglada hundkoppel av riktigt slitstark nylon eller klassiska hundkoppel av skinn och läder. Hos oss hittar du hundkoppel både för stora starka hundar och för små hundar.

    Hundkoppel av läder

    När du väljer ett vackert hundkoppel av läder från Denjo Dogs får du inte bara en snygg accessoar utan också ett riktigt slitstarkt hundkoppel som du och din hund kommer att ha glädje av länge. Denjo Dogs produkter designas i Sverige, men tillverkas i Italien. Det vackra bruna lädret återfinns både som stilrena koppel, i flätade koppel och som en slitstark detalj på de koppel som är gjorda av nylonrep. Läder är ett smart naturmaterial som blir vackrare med tiden, men smörj gärna in det då och då så håller det ännu längre.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress